Wide Screen
Image default
Filmek

Kedden érkezik a Bumblebee első trailere!

Két nap múlva érkezik az idei egyetlen Transformers-film, a Bumblebee első előzetese.

Két nap múlva érkezik az idei egyetlen Transformers-film, a Bumblebee első előzetese.

A tavalyi Transformers: Az utolsó lovag után nem sok jóra számítottunk, de mikor a stúdió bejelentette, hogy Travis Knight Oscar-díjas rendező készíti a franchise első spin-offját, felkiáltottunk. Eddig nem sok mindent láttunk a filmből, mindössze egyetlen egy posztert mutattak be belőle, azt is a CinemaConon, de már nem kell sokat várni a Bumblebee első előzetesére, mert több forrás is megerősítette, hogy július 5-én érkezik a trailer hozzá.

Michael Bay producer és rendező a Transformers 5-tel távozott a franchise éléről, többet nem készít filmet, sőt, a stúdió olyannyira bepánikolt Az utolsó lovag fogadtatása után, hogy teljes átszerveződésbe kezdett, kirúgták az írói szoba valamennyi forgatókönyvíróját, és már hivatalosan is bejelentették, hogy a 2019-re kitűzött filmet törlik, és újraindítják a szériát.

Idén decemberben azonban kapunk egy filmet, mégpedig a transzformerek kedvenc robotjával, Űrdongóval a főszerepben, de kedvenc VW autónk mellett Hailee Steinfeld színésznővel is találkozunk a mozifilmben, aki autójához hasonlóan ő is magányosan keresi élete értelmét. A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint:

1987-ben járunk, amikor Bumblebee Kaliforniában egy kis tengerparti városban talál menedékre. Itt találkozik a 18 esztendős Charlieval (Hailee Steinfeld), aki épp próbálja megtalálni helyét a világban. Charlie sebesülten, összetörve talál rá Űrdongóra, és gyorsan rájön, hogy ez bizony nem egy szokványos VW.

A Bumblebbe bemutatója december 21-én lesz.

Még több a témában...

Hivatalos képen megmutatták a Sólyomszem Disney+ sorozat Kate Bishop karakter tervét

Kévés Bence Mihály

A Troop Zero és a Staten Island Summer rendezői fogják kézbe venni a Sólyomszem-sorozatot

Kévés Bence Mihály

Hailee Steinfeld egy interjú során kitért arra, hogy szerepelhet-e a készülő Sólyomszem-sorozatban

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat