Wide Screen
Image default
Filmek

A Paramount törölte a 2019-es Transformers-film bemutatóját

Most már biztos, hogy jövőre nem válthatunk jegyet a Transformers 7-re, ami eredetileg Az utolsó lovag folytatása lett volna.

A Transformers franchise első részét 2007-ben mutatták be, és ugyan a kritikusok nem teljesen értettek egyet a filmmel, ez nem vette el a nézők kedvét a filmtől, s hosszú sorokban tolongtak moziba Michael Bay új filmjét megnézni. A siker után négy másik folytatást kapott még Michael Bay, miután a rendező tavaly Az utolsó lovag bukása után feladta a robotosfilm készítést, és távozott a franchise éléről.

A Paramount az évek alatt egy külön írói szobát állított fel a transformereknek, hogy segítsék a rendezőt, és ne olyan csapnivaló történettel álljanak elő, mint amit láttunk tavaly. De mindhiába, mert a tavalyi filmet már nem csak a kritikusok, hanem a nézők is utálták, ez pedig azonnali változtatást követelt. Sokáig úgy tűnt, hogy a stúdió csak Michael Bay rendezőt váltja le, és tartják a 2019-es Transformers 7 bemutatót, de most azonban úgy tűnik, törölték a jövő évi filmet.

A Variety névtelen forrásra hivatkozva számolt be először a hírről, hogy a Transformers 7 2019-es bemutatót a stúdió törölte. Kezdenek beigazolódni a korábbi pletykák, melyek arról szóltak, a stúdió rebootot készít a transformerekből, tehát elölről kezdik a sorozatot. De idén nem maradunk Transformers-film nélkül, ugyanis Travid Knight rendező Bumblebee című spin-offja decemberben érkezik a mozikba, hogy feledtesse a tavalyi szörnyűséget.

Még több a témában...

Ismét rendező nélkül maradt az Uncharted, miután ütemezési konfliktus miatt Travis Knight lemondott

Kévés Bence Mihály

Új rendezőre talált az Uncharted-film, amitől még inkább várjuk a Sony adaptációját

Kévés Bence Mihály

Több jelölt is van a Venom 2. rész rendezőjére, köztük Andy Serkis színész-rendező

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon