A Paramount törölte a 2019-es Transformers-film bemutatóját

Most már biztos, hogy jövőre nem válthatunk jegyet a Transformers 7-re, ami eredetileg Az utolsó lovag folytatása lett volna.

Most már biztos, hogy jövőre nem válthatunk jegyet a Transformers 7-re, ami eredetileg Az utolsó lovag folytatása lett volna.

A Transformers franchise első részét 2007-ben mutatták be, és ugyan a kritikusok nem teljesen értettek egyet a filmmel, ez nem vette el a nézők kedvét a filmtől, s hosszú sorokban tolongtak moziba Michael Bay új filmjét megnézni. A siker után négy másik folytatást kapott még Michael Bay, miután a rendező tavaly Az utolsó lovag bukása után feladta a robotosfilm készítést, és távozott a franchise éléről.

A Paramount az évek alatt egy külön írói szobát állított fel a transformereknek, hogy segítsék a rendezőt, és ne olyan csapnivaló történettel álljanak elő, mint amit láttunk tavaly. De mindhiába, mert a tavalyi filmet már nem csak a kritikusok, hanem a nézők is utálták, ez pedig azonnali változtatást követelt. Sokáig úgy tűnt, hogy a stúdió csak Michael Bay rendezőt váltja le, és tartják a 2019-es Transformers 7 bemutatót, de most azonban úgy tűnik, törölték a jövő évi filmet.

A Variety névtelen forrásra hivatkozva számolt be először a hírről, hogy a Transformers 7 2019-es bemutatót a stúdió törölte. Kezdenek beigazolódni a korábbi pletykák, melyek arról szóltak, a stúdió rebootot készít a transformerekből, tehát elölről kezdik a sorozatot. De idén nem maradunk Transformers-film nélkül, ugyanis Travid Knight rendező Bumblebee című spin-offja decemberben érkezik a mozikba, hogy feledtesse a tavalyi szörnyűséget.

Total
0
Shares
Previous Article

Woody Harrelson megerősítette szerepét a Venom-filmben

Next Article

Egészen szomorú véget érhet a Bosszúállók 4.

Related Posts