Főoldal Filmek Kecskeszakállal és hosszú hajjal jelent meg Bucky Barnes a Thunderbolts* forgatásán
Filmek

Kecskeszakállal és hosszú hajjal jelent meg Bucky Barnes a Thunderbolts* forgatásán

Bucky teljes átalakuláson ment keresztül a Thunderbotls* forgatására.

506
Mennydörgők
Forrás: Marvel Studios

Március végén jelentették be, hogy forog a Marvel Studios legújabb produkciója, amelyben az antihősök kapnak szerepet. Florence Pugh visszatér Yelena Belova szerepében mások mellett, aki volt olyan kedves, és egy stúdiótúrára is körbevitte a rajongókat – persze semmit nem láttunk a színfalak mögött.

Az elmúlt időben több forgatási fényképet is feltöltöttek a munkálatokról, a legújabb képeken pedig Sebastain Stan újdonsült karakterét szúrhatjuk ki. Nagy meglepetésre a Disney+ A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat után nem tér vissza Bucky Barnes az Amerika kapitány: Szép új világ című filmben – vagy legalábbis nincs információnk róla -, helyette egy másik filmben láthatjuk. A Tél Katonája időközben kecskeszakállat növesztett, amit a Just Jared újságírója megörökített az atlantai forgatáson.

Az egykori Téli Katonája drasztikus változáson esett át. A legújabb filmre ismét megnövesztette haját, mellé még kecskeszakállát is meghagyta. Ez az átalakulás rengeteg vitát váltott ki a közösségi médiában, sokaknak nem nyerte el a tetszését Bucky új külseje. A helyszínen Geraldine Viswanathan titokzatos karakterét is kiszúrhatjuk.

Hogy Bucky mire készül, nehéz megmondani néhány fotósorozatból, de talán egy bírósági meghallgatásra siet. Érdekesség, hogy Julia Louis-Dreyfus által alakított CIA igazgató, Valentina Allegra de Fontaine is jelen volt a hétvégi forgatáson, aki egyébként a Mennydörgők csapatának a vezetője lesz, miután felbérelte az antihősöket.

Talán Buckynak felelnie kell majd a múltbéli bűneiért, hogy aztán Val őrizetébe kerüljön, mint a kormány által szentesített szuperhőscsapatának akaratlan tagja. A pletykák szerint Bucky csak kisebb szerepet kap a filmben, valójában Val, Yelena, U.S. Agent, az Őrszem és Szellem kapják a legnagyobb szerepet a filmben.

Mennydörgők névsora jelenleg a Vörös Őr (David Harbour), Szellem (Hannah John-Kamen), Yelena Belova (Florence Pugh), Bucky Barnes/A Tél Katonája (Sebastian Stan), John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell) és Kiképző (Olga Kurylenko). A rosszfiúkból álló csapatot Valentina Allegra de Fontaine grófnő (Julia Louis-Dreyfus) vezeti, és részben ő lehet a felelős a film pletykált gonosztevője, Sentry megalkotásáért is.

Harrison Ford “Mennydörgő” Ross szerepében végül talán Vörös Hulkká változik a filmben, amire a rajongók már nagyon régóta várnak. A rendező Jake Schreier lesz, a forgatókönyvet pedig Eric Pearson, a Fekete Özvegy írója jegyzi.

Mennydörgők bemutatója 2025. május 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.