Keanu Reevesé a főszerep a Cyberpunk 2077 új előzetesében

Még mindig lélegzetelállító.

A Cyberpunk 2077 körüli marketinggépezet nem áll le, a legfrissebb anyag pedig egy igazi csemege a rajongók számára. Nem kisebb eseményen vetítette le a CD Projekt Red a meglepetésnek szánt előzetest, mint az NBA döntőjének első meccsén.

Johnny Silverhand megformálója, nem mellesleg az internet abszolút kedvenc embere, Keanu Reeves került az anyag középpontjába. A Seize the day című promóciós videóban néhány stílusos képsort láthatunk a játékból, miközben Billie Eilish Bad Guy című slágere szól a háttérben. Egészen furcsa kombináció, de a végeredmény rendkívül hangulatos, még akkor is, ha sok új információhoz nem segít hozzá.

A Cyberpunk 2077 megjelenése már vészesen közelít, még ha ez azzal is jár, hogy a CDPR dolgozóinak komoly túlórákat kell vállalniuk. Minden erejükkel azon vannak tehát a fejlesztők, hogy időben kiadhassák az év legjobban várt címét, és ha sikerrel járnak, november 19-én befut a játék, amely PlayStation 4, Xbox One és PC platformok mellett PlayStation 5 és Xbox Series S/X gépeken is játszható lesz. Majd az ünnepi szezon környékén a Google Stadia kínálatába is bekerül.

Total
0
Shares
Previous Article
Marvel Studios Sony Pictures

A Sony Pictures komolyan gondolja, hogy a Marvel Moziverzummal közösen crossoverre kerüljön sor a jövőben

Next Article
Electro

Irány a Multiverzum! Jamie Foxx a tárgyalások végén tart Electro visszatéréséről Marvel Moziverzum berkein belül

Related Posts