Főoldal Filmek Keanu Reeves kevésbé biztos benne, hogy a DC Studios tervében szerepel a Constantine folytatása
Filmek

Keanu Reeves kevésbé biztos benne, hogy a DC Studios tervében szerepel a Constantine folytatása

Úgy tűnik, hogy nem lesz semmi a Constantine 2. részéből, bár Keanu Reeves nagyon szeretné.

50
Constantine - A démonvadász

A John Wick: 4. felvonás sztárja, Keanu Reeves újabb információkat osztott meg a Constantine 2 terveiről, bár a színész már nem annyira biztos benne, hogy a régóta várt folytatás elkészül, ennek ellenére még nem kell teljesen temetni a projektet. De az jól látszik, hogy a projekt nem élvez prioritást.

Tavaly hallottunk először arról, hogy Keanu Reeves igent mondott rá, hogy újra eljátssza John Constantine szerepét a 2005-ös film folytatásában. A Constantine – A démonvadász rendezője, Francis Lawrence aláírt a rendezői teendőkre, míg Akiva Goldsman a forgatókönyv kidolgozására szerződött. A film megjelenése után nem aratott osztatlan sikert, de kétségtelen, hogy a rajongótábora csak nőtt az elmúlt években – ami nagyban köszönhető Keanu Reeves népszerűségének is.

Az év eleji híreket, melyek szerint a DC Studios leállította a projektet, hamar megcáfolták, ugyanakkor továbbra is sok a bizonytalanság a Constantine 2 körül. Sokan úgy vélik, hogy a folytatást csak azért jelentették be, hogy a Warner Bros. a Joker folytatása után valami DC-hez köthető dolgon dolgozzon. Időközben Goldsman elárulta, hogy “elég komolyan belevetette magát a történet-előkészítésbe”.

Miután február elején a DC Studios bejelentette a DC Univerzum első fejezetét, hogy milyen projekteken dolgozik az előttünk álló években James Gunn és Peter Safran vezetésével a stúdió, a Cinema Blendnek adott interjújában Reeves már kevésbé tűnt biztosnak, hogy a filmet leforgatják.

Próbálkozunk. Nem tudom, hogy elkészül-e a film… Tudom, hogy egy másik Constantine-t játszom, mint a képregényben, tudod, és emiatt egy kicsit bajba kerülök. Nem tudom, hogy jól néznék-e ki szőkén.

Remélhetőleg elkészül a film, de nem tudom megmondani.

Keanu Reeves

Az esély még mindig ott van, hogy a párhuzamos univerzumban elkészül ez a film, ami nem kapcsolódik a DC Univerzum fő idővonalához, mivel azonban a DC Studios tervében szerepel egy film Swamp-Thingről, úgy gondoljuk, hogy James Gunn-nak és Peter Safran-nak egészen más tervei vannak a démonvadász hőssel.

Constantine - A démonvadász

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars családi Nap
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a...

Disney+
Filmek

Hamarosan a Disney+ is leszámol a jelszómegosztással

Egy országban már idén elindítja a jelszómegosztás elleni védelmét a Disney+.

Disney+
Filmek

A Disney+ októberi megjelenései

Októberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

James Gunn
Filmek

James Gunn megnevezett 3 karaktert, akik visszatérnek a DC Univerzumban

Teljes reboot nem lesz a DC Univerzum, mivel 3 korábbi karaktert is...