Főoldal Filmek Keanu Reeves és Francis Lawrence rendező a Constantine folytatásán dolgozik
FilmekBREAKING

Keanu Reeves és Francis Lawrence rendező a Constantine folytatásán dolgozik

Keanu Reeves többször is megpróbálta tető alá hozni a folytatást, most végre összejött.

396
Constantine

Egy egészen váratlan hírrel zárjuk a péntek estét, alig néhány perce jelent meg egy hír, miszerint a Warner Bros. a Constantine, a démonvadász folytatásán dolgozik. A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. már a korai fázisba lépett a Constantine folytatásának fejlesztésénél, melyben a főszereplő Keanu Reeves (John Wick; Mátrix) és a rendező Francis Lawrence (Legenda vagyok; Az éhezők viadala) is visszatérne.

Az első film 2005-ben került a mozikba, és meglehetősen vegyes kritikákat kapott, ennek ellenére viszont nagyon jól teljesített világszerte a jegypénztáraknál, több mint 230,9 millió dolláros bevételt hozott a 70-100 millió dolláros gyártási költségvetésből készült film.

Régóta pletykálták, hogy készül a folytatás, de az elmúlt időben és a hírek gyakorisága miatt már lemondtunk a projektről. Néhány évvel ezelőtt azonban kaptunk egy egészen biztató jelet, amikor Peter Stormare, aki az eredetiben Lucifer Morningstart alakította, az Instagramján posztolta, hogy készül a folytatás.

Azt már borítékolhatjuk, hogy Reeves újra eljátssza John Constantine szerepét, egyelőre nem tudni, hogy a korábbi színészek közül kik csatlakoznak majd hozzá a folytatásban, mint például Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou, Gavin Rossdale, Peter Stormare, Max Baker, Francis Guinan, José Zúñiga, Jesse Ramirez, April Grace, Tanoai Reed és Michelle Monaghan.

A főszereplő és a rendező mellett azt is megtudtuk, hogy Akiva Goldsman (Legenda vagyok) írni majd a forgatókönyvet, valamint a Weed Road Pictures produkciós cégével produceri feladatokat is ellát majd a Bad Robot és a Hannah Minghella mellett.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

A holnap határa
Filmek

Tom Cruise és Warner Bros. új megállapodása után tényleg elkészülhet A holnap határa 2.

A Warner Bros. vezetői is nagyon akarják A holnap határa folytatását.