x
Close


Közelgő események

Filmek

A Warner Bros. megerősítette, hogy nincs veszélyben a Constantine 2. Keanu Reeves főszereplésével

Az aggasztó hírek ellenére még nem kell temetni a Constantine - A démonvadász folytatását.

A Warner Bros. megerősítette, hogy nincs veszélyben a Constantine 2. Keanu Reeves főszereplésével
  • PublishedFebruary 8, 2023

Annak ellenére, hogy James Gunn és Peter Safran a DC Studios frissen kinevezett társelnökei tisztogatásba kezdtek, és gyakorlatilag a nulláról építik újjá a DC Univerzumot, a Warner Bros. megerősítette néhány napja, hogy a Keanu Reeves főszereplésével készülő Constantine 2. biztonságban van, meg fogják csinálni a filmet.

Ahogy arról az EW már beszámolt, a 2005-ös Constantine – A démonvadász folytatást kap. Még 2022 szeptemberében erősítették meg a hírt, hogy Keanu Reeves, Francis Lawrence rendező és Akiva Goldsman producer közreműködésével elkészítik a várva várt folytatást. Állítólag Goldsman dolgozik a forgatókönyvön is.

A folytatással kapcsolatban további részleteket nem árultak el, így egyelőre nagyon keveset tudunk a projektről és arról, hogy mikor érkezhet a mozikba. Azt viszont megtudtuk, hogy Reeves nagy szerepet játszott a karakter visszatérésében, de azzal is szembe kellett néznie, hogy Hollywoodot nem különösebben érdekli a folytatás, amikor évekkel ezelőtt megpróbálta összehozni.

Az elmúlt idők történései után sokan aggodalmuknak adtak hangot, miután a DC Studios új vezetői tervében nem kapott helyett a Constantine 2. A két társelnök, James Gunn és Peter Safran a kinevezés óta nem beszélt a projektről, sőt miután bejelentették a DC Univerzum első felvonását, akkor sem került említésre a démonvadász, így a rajongók már temetni kezdték a projektet. Most viszont a Warner Bros. megerősítette, hogy elkészül a folytatás.

Gunn és Safran február elején leplezte le a DC Univerzum első felvonását, ami a Chapter One: Gods and Monsters (Első fejezet: Istenek és szörnyek) címet kapta. Azt is megerősítették, hogy a Flash – A Villám címmű filmmel indítják újra a DC Univerzumot. Ezra Miller főszereplésével a filmet 2023. június 16-án mutatják be a mozikban.

A Flash – A Villám mellett érkezik a jövőben a Superman: Legacy, a Supergirl: Woman of Tomorrow, a Batman: The Brave and the Bold, a Swamp Thing, a The Authority, a Creature Commandos, a Paradise Lost, a Waller, a Lanterns, a Booster Gold és még sok más.

Ha már a Swamp Thing szóba került, akkor Constantine és a Swamp Thing szoros kapcsolatban áll, mivel a démonvadász először a Swamp Thing 37. számában tűnt fel 1985-ben. Bár ez azt sugallja, hogy a folytatás is helyet kap az új univerzumban, de valószínűleg az úgynevezett Elseworlds kategóriában kap helyett Reeves filmje, vagyis nem az új DC Univerzumban játszódik majd a történet. Ebben a mellékuniverzumban jelenik meg majd a Batman második része, vagy a Joker folytatása is.

Constantine
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.