Főoldal Filmek Keanu Reeves előtt állítólag ott van a lehetőség, hogy ő legyen Kraven, a vadász
Filmek

Keanu Reeves előtt állítólag ott van a lehetőség, hogy ő legyen Kraven, a vadász

Ő lenne a tökéletes jelölt a szerepre?

457
Kraven

Alig néhány órával azután, hogy a médiát elárasztották az arról szóló hírek, miszerint a Sony Pictures kiszemeltje valószínűleg Keanu Reeves lett a Kraven, a vadász szerepére, már arról beszélnek, hogy nem holmi pletykáról van szó, mert a stúdió tényleg felajánlotta a színésznek a szerepet.

Tetszik vagy sem, a hírek szerint a Sony Pictures megállíthatatlan a saját univerzumuk fejlesztésében (a Marvel mintájára). A következő két filmet már filmre vették, a Venom: Let There Be Carnage és a Morbius már csak arra vár, hogy bemutassák őket a mozikban, azonban a stúdió újabb karakterek bemutatásán dolgozik. Többször is szóba került már Kraven, a vadász neve, akiről korábban azt pletykálták, hogy ő lehet a cím nélküli Pókember 3. főgonosza, miután Peter Parker személyazonossági kiderült a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében. De később megtudtuk, hogy egy önálló filmet kap a karakter, amire J.C. Chandor írt alá rendezőként.

Kevés információ áll rendelkezésünkre a projektről, s magáról a kreatív folyamatokról. Most azonban úgy hírlik, hogy a stúdió kiszemeltje a John Wick és a Mátrix franchise főszereplőjét alakító Keanu Reeves. A The Illuminerdi értesülései szerint a dolgok felgyorsultak, hiszen a színész már egy ajánlatot is kapott a szerepre. A projekt jelenleg egyszerűen csak a Kraven cím alatt fut, de az oldal egy másik fantasztikus dolgot is megosztott, hogy a film hangulata A tűzben edzett férfi és a Logan – Farkas keveréke lesz.

Természetesen továbbra sem tudni, hogy milyen formában, vagy egyáltalán kapcsolódni fog-e a Kraven a Marvel Moziverzumhoz. A kérdés most tényleg az, hogy milyen szerepet töltenek be a Sony saját alkotásai a Marvelnél. Azzal, hogy a film stílusát a Loganhez hasonlították, arra tudunk gondolni, hogy egy idősebb vadászt ismerhetünk majd meg a történetben, aki igyekszik bizonygatni magának, hogy Pókember lenne a tökéletes végső célpontja. Reeves még nem írt alá, de többször eljátszott már a gondolattal, hogy szerepet vállaljon egy Marvel projektben. 2019-ben sokan az Örökkévalókkal, majd a Moon Knight Disney+ sorozat főszerepével hozták összefüggésbe, miután Kevin Feige többször is elmondta, mennyire felnéz a sztárra, s nagyon szeretnének együtt dolgozni a jövőben.

Kraven
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.