Wide Screen
Image default
Filmek

Karakterposztereket kaptak a Godzilla: A szörnyek királya titánjai

A héten megérkezett a Godzilla: A szörnyek királya második előzetese, ami végre megmutatta nekünk a titánokat teljes pompájukban, amikről most posztereket is kaptunk.

Michael Dougherty rendező Godzilla-folytatása sokkal nagyobb volumenű csatákat ígér, mint a 2014-es első rész, már csak azért is, mert a folytatásban Godzillát több félelmetes ellenféllel is összeereszti a stúdió. Eddig hivatalosan három titánt erősítettek meg Godzilla ellen, ezek Rodan, Mothra és King Ghidorah, a háromfejű szörny, de az új előzetesnek akadnak olyan percei is, ahol talán más szörnyeket is kiszúrhattunk. Ezeket a félelmetes titánokat egyenként mutatták meg most nekünk.

A folytatásban a Monarch vállalat emberei hőstetteket fognak véghez vinni, ugyanis felveszik a harcot a hatalmas szörnyekkel, beleértve Godzillát is, akinek szembe kell szállnia Mothra, Rodan és a háromfejű King Ghidorah szörnnyel – őket láttuk a Kong végén. Az eddig csak mítoszokban létező őshüllők újra felemelkednek, hogy uralmuk alá hajtsák a Földet.

A Godzilla: A szörnyek királya bemutatója 2019. május 31.-én lesz.

Még több a témában...

[SDCC2018] Godzilla: King of the Monsters első bannere és teasere megérkezett

Kévés Bence Mihály

Igazi szörnyháborút látunk a Godzilla II – A szörnyek királya legújabb előzetesében

Kévés Bence Mihály

Megjelent Godzilla a Godzilla: King of the Monsters forgatásán

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább