The Falcon and the Winter Soldier

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Újra forog a The Falcon and the Winter Soldier.

Nem olyan messze tőlünk a Marvel Studios már beindította a kamerákat, ahogy a lap alján található videókon is látszik. Még tavasszal leállították a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozat forgatását a koronavírus-járvány miatt, azonban az elmúlt hetekben a stáb visszatérhetett Prágába, hogy a maradék néhány jelenetet is rögzítsék. Beszámolók szerint valóban csak néhány jelenet maradt hátra, mindössze kilenc napot fognak elidőzni a cseheknél.

Charles Murphy osztott meg néhány forgatási felvételt saját YouTube-csatornáján. Bár a felvételeket egészen távolról készítették, azt azért sikerült kihámozni belőlük, hogy a bő két perces anyagon Wyatt Russell karaktere, azaz John Walker, ha úgy tetszik akkor U.S. Agent szövetkezik Buckyval, s közösen néznek szembe a S.W.A.T. különítményével, illetve egy ismeretlen női gonosz karakterrel, ami valamilyen módon kapcsolatban állhat a híres Grapplers csapattal.

A felvételek arra engednek következtetni, hogy a sorozat valamilyen formában kapcsolódni fog a 2023-as new yorki G20-as találkozóhoz, ahhoz az eseményhez, ahol a világ vezetői gyűlnek össze megvitatni a globális gazdasági helyzet jövőjét. A józan ész azt diktálná, hogy a vezetőket Zemo Báró tűz alá veszi majd, s a Bosszúállók fogják megmenteni őket. De ezek csak találgatások, még mindig nem ismert, hogy a Marvel mit tervez az Amerika kapitány: Polgárháború karakterével.

Ha minden jól alakul, akkor az eredetileg augusztus végére kiírt időpontban láthatjuk Sólyom és Bucky közös kalandját a Disney+ streamingszolgáltatón. Arról azonban továbbra sincs hír, hogy Magyarországról mikor lesz elérhető a szolgáltatás.

Total
1
Shares
Previous Article

Meg vannak az NBA 2K21 borítóarcai

Next Article
Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Sam Neill szerint a régi trilógia karakterei fontos szerepet játszanak majd az új Jurassic World-filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!