Főoldal Előzetesek Kaptunk egy teaser előzetest a The Walking Dead: Daryl Dixon című spinoff-sorozathoz
Előzetesek

Kaptunk egy teaser előzetest a The Walking Dead: Daryl Dixon című spinoff-sorozathoz

A The Walking Dead közkedvelt karaktere, Daryl saját sorozatot kap idén ősszel.

289

Az AMC megosztotta a várva várt spinoff, a The Walking Dead: Daryl Dixon teaser előzetesét a rajongókkal, melyben a rajongók kedvencét alakító Norman Reedus játssza a főszereplőt. Néhány napja már kaptunk egy nagyon rövid ízelítőt Daryl európai kalandjából, ahogy partra vergődik Franciaországnál, most pedig ennek megnézhetjük a bővített felvételét is.

A címben említett sorozat kétperces teaser előzetesét a The Walking Dead: Dead City című másik spinoff, a Jeffrey Dean Morgan által alakított Negan és Lauren Cohan által megformált Maggie saját sorozata előtt debütált az interneten, most pedig kaptunk egy nagyobb betekintést, hogy mit várhatunk Daryl szóló sorozatától. A csatorna még nem jelentette be, hogy mikor tűzik műsorra a sorozatot, de valamikor idén ősszel kerül az AMC képernyőjére.

Az első felvételek bepillantást engednek Daryl útjába, aki Franciaország különböző tájain vándorol abban a reményben, hogy hazatalál. Rábukkan egy látszólag elhagyatottnak tűnő, grafitikkel telerajzolt épületre. “A nevem Daryl Dixon” – mondja Reedus karaktere a teaserben egy diktafonba beszélve. “Egy Commonwealth nevű helyről jöttem. Ez Amerikában található. Elindultam, hogy keressek valamit, és csak bajt találtam. Ha nem jutok vissza, szeretném, ha tudnák, hogy megpróbáltam. A pokolba is, még mindig próbálkozom.”

https://youtu.be/kt96dkHpIYk

Amikor a sorozatot bejelentették, Daryl mellett visszatért volna Melissa McBride karaktere, Carol Peletier is, ám tavaly érkezett a bejelentés, hogy az európai forgatás logisztikai problémája miatt McBride nem tudott ott lenni a helyszínen, így nélküle készül. Azóta úgy tűnik, hogy ezt sikerült megoldania, mivel múlt héten a forgatási képeken feltűnt McBride is, szóval a sorozat második évadában Daryl mellett Carol is szerepelni fog.

A The Walking Dead 2022. novemberében ért véget 11 évad után. A The Walking Dead: Daryl Dixon még idén bemutatkozik az AMC-n és az AMC+-on, Andrew Lincoln és Danai Gurira pedig 2024-ben egy újabb spinoff-sorozatban tér vissza Rick és Michonne szerepében.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Walking Dead
Sorozatok

[NYCC2023] Carol hivatalosan is visszatér a The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évadában

A The Walking Dead: Daryl Dixon visszahozza főhősünk régi barátját a folytatásban.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixonból végre választ kaptunk, hogy főhősünk hogyan jutott el Franciaországba

A The Walking Dead: Daryl Dixon legújabb epizódjából megtudtuk, hogy Norman Reedus...

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...