Főoldal Filmek Julius Onah rendező elárulta, mikortól forog az Amerika kapitány: Új világrend
Filmek

Julius Onah rendező elárulta, mikortól forog az Amerika kapitány: Új világrend

Már javában dolgoznak az új Amerika kapitány-filmen.

372
A Sólyom és a Tél Katonája
Forrás: Marvel Studios

Még kiderült, hogy egy új Amerika Kapitány-film van fejlesztés alatt. Végül Julius Onah rendezőt szerződtették a rendezői posztra, de a filmmel kapcsolatos hírek egészen a közelmúltig zárlat alatt voltak. Az idei D23 Expo rendezvényen több részletre is fényderült, többek között megtudtuk, hogy az egyik főgonosz Tim Blake Nelson által alakított a The Leader lesz. Most már azt is tudjuk, hogy mikor kezdődik a készülő film forgatása.

A Collidernek nyilatkozva Julius Onah elárulta, hogy az Amerika Kapitány: Új világrend forgatása 2023 elején kezdődik. Emellett a rendező azt is elújságolta, hogy már javában dolgoznak a film előkészületén, és izgatottan várják, hogy belevágjanak a munkába.

Már eléggé elfoglaltak vagyunk, mindent összerakunk. Mint tudjátok, ezeknél a filmeknél nagyon sok elem van, a szereplők, a forgatókönyv, az effektek és a kaszkadőrmutatványok. Nagyon izgalmas, ahogy belevethetjük magunkat a munkába.

Julius Onah

Ahogy már a bevezetőben is írtuk, Tim Blake Nelson játssza a MCU egyik főgonoszát – tudtuk meg hétvégén a Marvel Studios D23 Expo prezentációján. A The Leader, akit legutóbb a 2008-as A hihetetlen Hulkban láthattunk, visszatér az Amerika kapitány: Új világrendcímű filmben. A rendező a bejelentés után arról is beszélt, hogy igazán furfangos gonosztevővel lesz dolga a főhősnek, aki pár lépéssel mindig előtte jár majd.

A főgonosz híre után nem lepődnénk meg, ha valahogy kapcsolódna majd a Disney+ Amazon: Ügyvéd sorozatához, különösen annak fényében, hogy egy titokzatos ellenség Jennifer Walters vérére pályázik. Azt is megerősítették, hogy Shira Haas játssza az izraeli szuperhősnőt, Sabrát, míg Carl Lumbly A Sólyom és a Tél Katonája szerepében tér vissza. Ő volt Isaiah Bradley, akiről megtudtuk, hogy az első szuperkatona volt. Danny Ramirez is visszatér a Disney+ sorozatból, és megemlítették, hogy a színész, akárcsak a karakter képregénybeli megfelelője, ő veszi majd át Sólyom helyét.

Az Amerika kapitány: Új világrend premierjét 2024. május 3-ára tűzték ki.

Amerika Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.