Főoldal Filmek Az Amerika kapitány: Új világrend rendezője a The Leader szerepéről beszélt a készülő filmjében
Filmek

Az Amerika kapitány: Új világrend rendezője a The Leader szerepéről beszélt a készülő filmjében

Hétvégén megtudtuk, hogy a The Leader visszatér az MCU-ba.

393
Amerika kapitány: Új világrend
Forrás: Marvel Studios

Tim Blake Nelson lesz a MCU egyik főgonosza – tudtuk meg hétvégén a Marvel Studios D23 Expo prezentációján. A The Leader, akit legutóbb a 2008-as A hihetetlen Hulkban láthattunk, és hamarosan visszatér az Amerika kapitány: Új világrend című filmben. A film rendezője, Julius Onah a bejelentés után már arról beszélt, hogy milyen szerepet játszik majd a Nelson a filmben.

Az Új világrend lesz az első olyan Amerika kapitány-film, amelyben Anthony Mackie által alakított Sam Wilson játssza a címszereplőt, miután Chris Evans hosszú évek után szögre akasztotta a pajzsot, s Steve Rogers karakterétől elköszönt a Bosszúállók: Végjáték végén. Az új filmben Tim Blake Nelson 16 évvel az első MCU-s megjelenése után tér vissza, és ő lesz a film főellensége.

Julius Onah nemrég a The Leader szerepéről beszélt, aki egy zseniális bűnözői lángelme, aki a közönséget – és Amerika Kapitányt – folyamatosan bizonytalanságban tartja majd. A The Leader szerepéről hosszasan beszélt a Screen Rantnek adott interjúban Onah, mely során megerősítette, hogy Tim Blake Nelson gonosztevője a film során több lépéssel Sam Wilson előtt jár.

Mindannyian paranoiásak vagyunk, és remélhetőleg mindannyian izgatottak is. Ez egy olyan film, mint a korábbi Amerika Kapitány-filmek, amely [támaszkodik] a műfaj hagyományaira. És ami ebben a filmben olyan nagyszerű, hogy Sam Wilsonnak hihetetlen ellenfele van a The Leader személyében, akit Tim Blake Nelson alakít, ez a zseniális lángelme, aki mindig 1-2-3-4 lépéssel előttünk jár.

Azt hiszem, a nézők, ahogy nézik a filmet, soha nem fogják látni, hogy mi jön a sarkon túl.”

Julius Onah

A hihetetlen Hulkban Tim Blake Nelson alakításában ismertük meg Samuel Sternst, a The Leader alteregóját, aki a film végén szertett szuperképességekre. A képregényekben a The Leader fokozott intelligenciával és pszichikai képességekkel rendelkezik.

Mivel a The Leader jellemzően Hulk ellenfele volt a Marvel kockásain, többen azon tűnődnek most, hogy a zöld melák szerepet kaphat-e az Új világrendben. Már megerősítették, hogy Sam Wilson mellé csatlakozik a The Leader elleni harcban Carl Lumbly mint Isaiah Bradley, Danny Ramirez mint Joaquin Torres és Shira Haas az izraeli szuperhős, Sabra szerepében.

Az Amerika kapitány: Új világrend premierjét 2024. május 3-ára tűzték ki.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.