Joss Whedon

Joss Whedon megmagyarázta, miért hagyja ott a The Nevers című HBO sorozatát

Már megint csak magyarázkodik az egykori Bosszúállók-film rendező.

Egy közlemény kíséretében jelentette be Joss Whedon, hogy távozik a The Nevers című sorozat éléről. Ebben a kommünikéban különféle okokra hivatkozva próbálta megindokolni döntését. A direktor olyan nagy szavakat használt, hogy „soha nem látott kihívások elé állította az idei év”, de sokan másra gondolnak az elmúlt hónapok fényében.

A CinemaBlend osztotta meg a közleményt, amiben Whedon azzal magyarázza döntését, hogy a koronavírus-járvány idején ilyen nagy projekten végzett munka teljesen kimerítette, és ezért úgy döntött, hogy inkább kilép a projektből, sorsára hagyva a sci-fit, amin íróként, rendezőként és vezető producerként, valamint showrunnerként is dolgozott. Egyszóval ő volt a minden.

Az idei év soha nem látott precedensek elé állított, amelyek hatással voltak az életemre és a perspektívámra, amit elképzelni sem tudtam, bár egy örömteli élmény volt a The Nevers-sorozaton dolgozni, tudomásul vettem, hogy elköteleződést igényelnek a további lépések, a pandémia által okozott fizikai kihívásokkal kombinálva több, mint amivel elbírok anélkül, hogy a munka kárára ne menne.

Valójában kimerült vagyok, és teszek egy lépést hátra, hogy energiám a saját életemre fordítsam, ami szintén izgalmas változás előtt áll. Büszke vagyok az elvégzett munkára; hálás vagyok minden rendkívül tehetséges színésznek és munkatársnak, valamint az HBO-nak ezért a lehetőségért, hogy egy újabb furcsa világot teremthettünk meg. A Nevers egy igazi szerelemgyerek, de két plusz évnyi munka után, minden a szeretetről szól, amit felajánlok. Ez soha nem fog elhalványulni.Joss Whedon

A rendező távozására a csatorna is kiadott egy közleményt, melyben megerősítették, hogy a sci-fi sorozat a tervek szerint még mindig 2021-ben fog megjelenni a képernyőn.

Elválnak útjaink Joss Whedon rendezővel. Izgatottan várjuk a The Nevers jövőjét, és alig várjuk a 2021-es nyári premiert.

A történtek után sokakban felmerült a kérdés, vajon önszántából távozott, vagy a sorozatos támadások áldozata lett, s az HBO, pontosabban a WarnerMedia avatkozott közbe. A sorozatot még 2018-ban jelentették be, s egy epikus tudományos-fantasztikum drámaként írták le. A viktoriánus nők egy csoportjáról szól, akik szokatlan képességekre ébrednek, könyörtelen ellenségekkel találják szembe magukat, és egy küldetés, ami megváltoztatja a világot. Egyelőre nem világos, hogy hol tartanak most a munkával, mennyi készült már el a sorozatból, mert mindössze azt tudjuk, hogy a szereplőválogatás megtörtént.

Joss Whedon
Joss Whedon arrives at the LA Art Show Opening Night Gala held at the Los Angeles Convention Center in Los Angeles, CA on Wednesday, January 23, 2019. (Photo By Sthanlee B. Mirador/Sipa USA)(Sipa via AP Images)
Total
179
Shares
Previous Article

Monster Hunter kollaboráció a Monster Hunter World: Iceborne világában

Next Article
Cyborg

Ray Fisher úgy véli, hogy a WarnerMedia vizsgálata miatt hátrált ki Joss Whedon az HBO sorozat mögül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!