Josh Brolin – Szórakozás volt a Végtelen háború forgatása

Thanost játszó színész élete legjobb mókájának nevezte az univerzum legkeményebb harcát, melyben a földi istenek és az Őrült Titán mérik össze erejüket.

Thanost játszó színész élete legjobb mókájának nevezte az univerzum legkeményebb harcát, melyben a földi istenek és az Őrült Titán mérik össze erejüket.

A szórakozás nem a legjobb formája az időtöltésnek abban a sötét és könyörtelen univerzumban, ahol az Őrült Titán uralkodik, ugyanakkor Josh Brolin színésznek valahogy ezt mégis sikerült kiviteleznie, mert elmondása szerint rendkívül szórakoztató volt a forgatás. Ezt némiképp láttuk a Comic-Con levetített előzetesben is, hiszen Thanos arcán végig mosoly ült, miközben agyabugyálta a Bosszúállókat. Az Entertainement Weekly kérdéseire Brolin ezt így mesélte el:

Imádtam a Bosszúállók forgatását, talán a legszebb, amit valaha csináltam. Éppen most láttam egy apró részletet belőle, és csodálatos volt. A legmodernebb technológiákkal dolgoznak, és eszméletlen, amit láttam. Mikor Thanost megláttam, tudtam hogy én vagyok, de annyira mégsem. Nagyon furcsa.

Brolin lubickol a képregényszerepekben, amit mi sem igazol jobban, minthogy jövőre két filmben is feltűnik. Előbb látjuk Thanos bőrében az április 26-án érkező Bosszúállók: Végtelen háborúban, majd június 1-én a Deadpool 2.-ben bizonyít Kábelként, de a színész elárulta korábban azt is, hogy a Bosszúállók 4.-ben is visszatér 2019-ben.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Számos új kép jelent meg az Az főszereplőiről

Next Article

Mégsem kukázták a Gotham City Sirens mozit!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!