The Mandalorian

Jon Favreau már a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozat második évadán dolgozik

Még be sem mutatták, és előzetest is csak a néhányan láthattak a The Mandalorian sorozatból, de Jon Favreau már a következő évadon dolgozik.

Még be sem mutatták, és előzetest is csak a néhányan láthattak a The Mandalorian sorozatból, de Jon Favreau már a következő évadon dolgozik.

A Disney rendkívül komolyan gondolja a Disney+ streamingszolgáltatás bevezetését, hiszen jelek szerint a mikiegeres cég már az első élőszereplős Star Wars-sorozat következő évadán dolgozik, s mindezt úgy, hogy az első évadból még semmit sem láttunk, csak novemberben a platform indulás pillanatában lesz elérhető a sorozat bizonyos országokban – sajnos Magyarország nem szerepel az induló országok listáján.

A Collider folytatott beszélgetést Az oroszlánkirály rendezőjével, Jon Favreau-val, aki elárulta a lapnak, hogy még szerződése előtt kidolgozta az első évad szkriptjét, és igazából már a második évadra is van vázlata, amivel a munkák közepén tartanak.

A Disney fennhatósága alatt egyre mélyebb kerülök, de szerencsére ez az, amit imádok csinálni. Egy Star Wars-sorozatot akartam készíteni, olyat mint a The Mandalorian, és mikor vázoltam nekik, nyitottak voltak rá. Még csak négy epizód írásával voltam kész mielőtt felvettem volna. Annyira izgatott voltam, mint egy rajongó, hogy lássam ezeket a történeteket, és nézd, őket is érdekelte az, amit csináltam. És igazából mielőtt eljöttem ide, már a második évad írását kezdtem ma reggel.

Favreau továbbá azt is elárulta, hogy időközben elkezdték használni a virtuális technológiát, ami lehetővé teszi a sorozat vizuális effektjeinek valós időben történő megjelenítését. Ez röviden annyit jelent, hogy miközben még a történeten dolgoznak, a termelést megelőző folyamat már megkezdi a színészek integrációját a digitális világba.

Reményeink szerint hamarosan érkezik az első nyilvános előzetes is a sorozathoz, ám erre még augusztus végéig várnunk kell, ugyanis a Disney akkor tartja a D23 Expót, ahol többek között Star Wars panelt is tartanak a rajongóknak.

A The Mandalorian november 19-én rajtol a Disney+ felülettel egy időben.

Total
20
Shares
Previous Article

Kiterjesztett valóságos mobil Minecraft spin-off érkezik

Next Article
Szellemirtók

Az első forgatási kép a Szellemirtók folytatás első napjáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!