John Williams visszatér

John Williams megerősítette, hogy a Star Wars VIII., valamint az Indiana Jones legújabb epizódjának is ő fogja a zenéjét szerezni.

John Williams megerősítette, hogy a Star Wars VIII., valamint az Indiana Jones legújabb epizódjának is ő fogja a zenéjét szerezni. Bár a hír elsőre nem tűnik meglepetésnek, a nagymester egészségi állapota miatt sajnos nem lehetett biztosra venni a visszatérését.

Williams a Variety-nek nyilatkozott, mikor megerősítette a híreket. A zeneszerzőt a leginkább ehhez a két filmsorozathoz kötjük.

 

Ha képes leszek rá, akkor természetesen vállalom. Szóltam Kathy Kennedy-nek, hogy boldogan vállalnám, legfőképpen azért, mert nem igazán akarom, hogy más írjon Daisy Ridley-nek zenét.

 

A 84 éves zeneszerző egyelőre nem tervezi, hogy visszavonul. Nemrég fejezte be Spielberg legújabb filmjén, a The BFG-n való munkálatokat, és már készen áll a rendező új filmjére, a Ready Player One-ra is. Habár a Rogue One-t kihagyja, nehezen tudnánk elképzelni egy számozott Star Wars filmet a legnagyobb mesélő, Williams taktusai nélkül.

Total
0
Shares
Previous Article

Tony - A nyertesek

Next Article

A Watch Dogs is ellátogat a mozikba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!