Főoldal Filmek John Krasinski több képet is megosztott az A Quiet Place: Day One forgatásának első napjáról
Filmek

John Krasinski több képet is megosztott az A Quiet Place: Day One forgatásának első napjáról

Forog a Hang nélkül újabb része, amiről a franchise atyja megosztott néhány fotót.

552
Hang nélkül
Forrás: Paramount Pictures

A Hang nélkül alkotója, John Krasinski a Twitteren jelentette be, hogy a Paramount Pictures horrordrámájának előzményfilmje, az A Quiet Place: Day One forgatása hivatalosan is kezdetét vette. A stúdió még tavasszal bejelentette, hogy a következő részt, ami nem a franchise fősztoriját viszi tovább, hanem kiegészítője lesz, 2024. március 8-án kerül bemutatásra a mozikban.

A hivatal című tévésorozat veteránja a One Day forgatásán járt a hét elején, s ha már ott volt, lőtt néhány képet a munkálatokról, s közösségi oldalán megosztotta a rajongókkal. A képeken a film főszereplőjét Lupita Nyong’o és a rendező Michael Sarnoski látható. A film egyik helyszíne is látható a fotókon, bár okosabbak nem lettünk belőle.

Bár nem tudni, hogy az új rész követi-e majd az eredeti két film karaktereit, Krasinski leszögezte, hogy ez az új film teljesen elkülönül a korábban bejelentett spin-off résztől, amit Michael Sarnoski (Pig) ír és rendez. Sarnoski azután csatlakozott a projekthez, hogy Jeff Nichols kiszállt, s más projekteket választott inkább a stúdiónál. Az új filmről előljáróban csak annyit árultak el, hogy a Hang nélkül univerzumában játszódik, és John Krasinski eredeti ötlete alapján készül, ami valószínűleg az első napora és talán a lények eredetére is választ ad – ahogy arra a cím is utal.

Hang nélkül cselekményén keresztül egy családot ismerünk meg, akik a túlélésért küzdenek egy poszt-apokaliptikus környezetben, amelyet egy idegen invázió okoz. A lények nem látnak, és a hallásukra hagyatkozva tájékozódnak. A horror-thriller filmsorozat főszereplői próbálnak hang nélkül életben maradni ebben a zord és kegyetlen világban. A főszereplőket John Krasinski, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds és Cillian Murphy játssza.

Hang nélkül
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Forma-1
Filmek

A Brad Pitt főszereplésével forgatott Forma-1-es film 2025 nyarán kerül bemutatásra

Egy nagy hollywoodi stúdió fogja bemutatni a mozikban az Apple Forma-1-es filmjét.

Hang nélkül: Első nap
Előzetesek

Az idegenek érkezését már magyar szinkronnal is megnézhetjük a Hang nélkül: Első nap előzetesében

A földönkívüli lények érkezését nézhetjük meg a Hang nélkül: Első nap előzetesében.