Terminátor: Sötét végzet

John Connor nem kap szerepet a Terminátor: Sötét végzetben?

Rajongói teóriák alapján nagyon úgy fest, hogy a franchise egyik főszereplőjét nem látjuk majd a Terminátor: Sötét végzetben.

Rajongói teóriák alapján nagyon úgy fest, hogy a franchise egyik főszereplőjét nem látjuk majd a Terminátor: Sötét végzetben.

A franchise utolsó mentsvára lehet a Terminátor: Sötét végzet, ezen múlik a filmszéria jövője, ennek ellenére jelét sem látjuk az egyik kulcsfontosságú karakternek. Bár James Cameron sejtelmesen nyilatkozott korábban John Connorról, azonban mind az előzetes, mind az eddigi marketing nem ejt szót az ellenállók vezetőjéről, sőt, ami még ennél is perdöntőbb lehet, hogy egy pletyka sem látott napvilágot a karakterről. És mindez hogy történhet meg, hát úgy, hogy a karakter halott – legalábbis a rajongók szerint. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A készítők mindent beleadnak az új részbe, hiszen egészen az alapokhoz mentek vissza, ott folytatják, ahol a Terminátor 2. – Az ítélet napja befejeződött. A hatodik részben Linda Hamilton visszatér Sarah Connor szerepében, valamint Arnold Schwarzenegger, aki ezúttal nem a T-800-as robot szerepében, hanem az arról mintázott karakter bőrébe bújhat, így ezek után mindenki arra kíváncsi, hogy mi helyzet John Connorral. Bár egy időben pletykálták Jude Collie-t a szerepre, akit pletykák szerint flashbackekben fiatalította volna meg a főszereplőt, de egyelőre szó nincs megerősítésről, de még szivárogtatásról sem. Ezek után csekély esélyt látunk arra, hogy egy ilyen szereplőt kihagytak volna az előzetesből. Egy magyarázat lehet mindenre: John Connor halott.

Tim Miller a Deadpool rendezőjének új filmjében számos új arcot kaptunk az ismert szereplők mellett, az egyik ilyen karaktert (Grace) Mackenzie Davis játssza, aki egy hibrid lesz, átmenet az ember és robot között; Dani Ramos (Natalia Reyes) lesz a terminátorok új célpontja és Rev-9 (Gabriel Luna) az új továbbfejlesztett Terminátor, aki polimorf szerkezetén túl képes két egymástól különálló egységgé válni.

A Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Terminátor: Sötét végzet

Total
1
Shares
Previous Article
Jégvarázs 2.

Tombol az Elza-mánia, megérkezett a Jégvarázs 2. szinkronos előzetese

Next Article
Halálos iramban

Már forog a Halálos iramban 9. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!