Főoldal Filmek John Carpenter szerint megvalósulhat A dolog-remake
Filmek

John Carpenter szerint megvalósulhat A dolog-remake

John Carperter az esetleges reboot lehetőségéről beszélt.

698
717

Érdekes hírrel gazdagodhattak a horror rajongók nemrégiben. A hétvégén zajlott a Fantasia International Film Festival, melynek során megszólalt többek között a neves horrorrendező, John Carpenter is. A legendás direktor (akinek a nevéhez többek között olyan filmek fűződnek, mint a Halloween – A rémület éjszakája, a Christine, a Sötétség fejedelme, az Elpusztíthatatlanok, Az őrület torkában vagy A köd) szűkszavú, de lényegre törő választ adott az 1982-es A dologgal kapcsolatos kérdésekre. Amit már biztosan tudunk, hogy ha megvalósul a projekt, az a Blumhouse és a Universal égisze alatt fog megtörténni.

Úgy tudom, hogy már dolgoznak a rebooton. Azt nem tudom megmondani, hogy én részt fogok-e venni a munkálatokban. Könnyen elképzelhető, hogy idővel kikérik majd a tanácsaimat, nem zárkózom el.

Még januárban adott hírt több portál arról az információról, hogy a Universal és a Blumhouse dolgozik a legendás film felélesztésén. Az is kiderült akkor, hogy a tervezett film a korábbi alkotás alapját is adó, Who Goes There című elbeszélés utolsó, Frozen Hell névre keresztelt oldalait dolgozná fel. Ez volt egyébként az alaptörténet harmadik adaptációja, először 1951-ben Howard Hawk nyúlt a sztorihoz. 2011-ben kapott egy azonos című folytatást A dolog, akkor a főszerepet Mary Elizabeth Winstead játszotta, a film azonban hatalmasat bukott a kasszáknál és hamar a feledés homályába került.

Ti megnéznétek a rebootot?

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A dolog
Filmek

Az operatőr hülyeségeket beszél, mert csak John Carpenter tudja, hogy végződik A dolog

A dolog befejezése nagy fejtörést okoz, hogy MacReady és Childs közül ki...

A dolog
Filmek

John Carpenter még nem mondott le A dolog folytatásáról, és talán elkészül

A folytatás mellett választ szeretnénk kapni arra is, hogy Keith David karaktere...