Főoldal Filmek Jöhet az Örökkévalók folytatása egy nagy visszatérővel
Filmek

Jöhet az Örökkévalók folytatása egy nagy visszatérővel

Teljesen megfeledkeztünk az Örökkévalók szereplőiről, de még visszatérnek.

5.8k
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

A pletykák szerint továbbra is készül az Örökkévalók folytatása, és legalább egy kulcsszereplő visszatérhet, annak ellenére, hogy látszólag meghalt a 2021-es filmben. Az Örökkévalók volt a Marvel Studios első kritikai kudarca, és miután a világjárvány utolsó hónapjaiban került a mozikba, a film anyagilag is nehezen tudott érvényesülni.

Sok kritika érte a túlzsúfolt szereplők miatt, például a főgonosz Kro alig mutatott valamit, és ez csak egy volt a sok közül. A Marvel Moziverzum egy másik oldalát próbálta megmutatni, sok tekintetben különbözött a korábban látott szuperhősfilmektől. Ez nem tetszett a rajongóknak, ugyanakkor megalapozott néhány jövőbeli történetnek is, noha ezekből egyet se láttunk eddig. Ezt megint sokan vitatják, hogy miért volt szükség erre, ha figyelmen kívül hagyják a film cselekményét.

A stúdió hivatalosan nem jelentette be a folytatást, így egy darabig nem kapunk választ arra, hogy mi történt az Örökkévalókkal, akiket Arishem elragadott a Földről, hogy ítéletet mondjon tettükért, amiért megállították Tiamut ébredését. Az Égi maradványairól teljesen megfeledkeztek, ám szerepet kaphat az új Amerika Kapitány-filmben, mivel az egyik legnagyobb Adamantium forrás a bolygón, és a nyersanyag az egyik központi témája lesz a filmnek. Nincs jó hír Kit Harington visszatéréséről Dane Whitman, azaz Fekete Lovag szerepében, mert eredetileg feltűnt volna Penge mellett, de pletykák szerint már a legutóbbi vázlatokban sem szerepelt.

A bennfentes hírében álló Daniel Richtman arról számolt be, hogy az Örökkévalók folytatása jelenleg is fejlesztés alatt áll, de a legnagyobb beszédtéma: állítása szerint Richard Madden visszatér Ikaris szerepében. Ez azért érdekes, hiszen az első rész igazi főgonoszaként mutatkozott be, és amikor már rájött, hogy mit tett, késő volt, ezért feláldozta magát, és belerepült a Napba. Bizonyítékot nem kaptunk erre, csak feltételezzük, hogy meghalt az isteni teremtmény.

Sok nagy kérdést felvett Ikaris visszatérése. Ne feledjük, az Örökkévalókról kiderült, hogy robotszerű lények, akiket az Égiek teremtettek. Kevin Feige a napokban utalt rá, hogy a film stáblista alatti jelenetében bemutatott szereplő még visszatér. Harry Styles játszotta Thanos öccsét, Éroszt, azaz Űrrókát, akiről szintén nem hallottunk.

Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.