Főoldal Filmek Az Amerika kapitány 4. adhat választ, hogy mi történt Tiamut márvánnyá dermesztett testével az Örökkévalók után
Filmek

Az Amerika kapitány 4. adhat választ, hogy mi történt Tiamut márvánnyá dermesztett testével az Örökkévalók után

Az Amerika kapitány: Új világrend kapcsolódhat az Örökkévalókhoz és Rozsomákhoz.

220
Örökkévalók
Forrás: Marvel Studios

A Marvel-rajongók érthető módon frusztráltak az MCU 4. fázisa miatt, amiért a Marvel Studios azt az utat választotta, hogy a történetek között nem lesz olyan szoros kapcsolat, mint a The Infinity Sagánál volt, vagy éppen a cselekmény szempontjából megoldatlanul ér véget a film. Az Örökkévalók egyik jelenete sok fejtörést okozott a rajongóknak, de úgy tűnik, hogy az Amerika kapitány: Új világrend válasszal szolgál majd a kérdéses jelenetre.

Az Örökkévalók végén Sersi arra használta az erejét, hogy az Égi ébredését elhalasszák, Tiamutot márvánnyá dermesztette, és egy hatalmas idegen test kandikál most ki az Indiai-óceánból. Ezzel még nem foglalkozott a Marvel Studios, és sokan azt gondolták, hogy majd a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! foglalkozik a témával. Nem így történt, most azonban egy megjelent pletyka szerint majd az Amerika kapitány 4. részéből kapunk választ, abban ugyanis kulcsfontosságú szerepet játszik az Adamantium, amit összekapcsolnának az Égi testével.

A karácsonyi ünnepek alatt jelent meg egy pletyka, miszerint a Mennydörgők csapat felkeresi az Égi nyughelyét, aminek nevet is adtak, és most Genosha néven ismeri a világ. A rajongóknak valószínűleg nem kell megmagyarázni a nevet, mivel a képregényekben ezzel a névvel mutatták be azt a szigetet, amit kizárólag mutánsok laktak, az uralkodója pedig Magneto volt.

Az első pletykák után pontosítottak (már amennyire lehet egy pletykánál), hogy a szigetet valójában Tiamut-szigetnek hívják, és a témával nem a Mennydörgők szólófilmje, hanem már az Amerika kapitány: Új világrend foglalkozik. Ahogy az várható volt, a világ kormányai rájöttek, hogyan használhatják fel Tiamut maradványát, és állítólag először itt fogják majd bemutatni a különleges és nagyon erős Adamantium nevű fémet.

Ez az az elpusztíthatatlan fém, amiből Rozsomák karmait készítették. Az Égi maradványaiért különböző országok – köztük az USA – háborút indítanak, mert igényt szeretnének tartani egy olyan nyersanyagra, ami még a Vibraniumtól is értékesebb, amitől Vakanda megfosztotta a világot. Korábban is pletykáltak arról, hogy a film központi témája a különleges fém lesz, de akkori hírek még Vibraniumról szóltak, most viszont az Adamantium került rivaldafénybe. Azon sem lepődnénk meg, ha nemcsak az Amerika kapitány 4., hanem a Mennydörgők is egyik központi témája lenne az Égi márvánnyá dermedt teste, már csak azért is, mert a két film bemutatója közel van egymáshoz.

Az Amerika Kapitány: Új világrend 2024. május 3-án kerül a mozikba, míg a Mennydörgők 2024. július 26-án.

Örökkévalók
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.