Bosszúállók: Végjáték

Joe Russo megerősítette a Bosszúállók: Végjáték hosszát

Nyílt titok volt, hogy a Bosszúállók: Végjáték háromórás lesz, de most ezt Joe Russo társrendező is megerősítette.

Nyílt titok volt, hogy a Bosszúállók: Végjáték háromórás lesz, de most ezt Joe Russo társrendező is megerősítette.

A rengeteg utalás és nyilatkozat után egészen eddig a pillanatig hivatalosan senki sem erősítette meg a Marvel Studiostól, hogy milyen hosszú lesz a Bosszúállók: Végjáték érkező folytatás, de köszönhetően a mozik műsorlistájának és a forgalmazóknak, jó ideje tudunk a háromórás játékidőről, s ezzel pedig a film valóban minden idők leghosszabb szuperhősfilmje és messze a Marvel Moziverzum legterjedelmesebb alkotása. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A ComicBook.com készített interjút Joe Russo társrendezővel, ahol végre megerősítette, hogy valóban három óra és 58 másodperces lett a Végjáték végső vágása, tehát gyakorlatilag semmit sem változott a film játékideje az első vágáshoz képest. Russoék még tavaly nyáron tettek utalást a Bosszúállók 4. első vágására, ami húsz perccel hosszabb lett a Végtelen háborúnál (durván 2 óra és 40 perc), de akkor még a sok munka várt a filmre. Több részt is kivágtak a filmből, ám egyúttal új jelenetek is kerültek bele, így végül nem sokat változott, aminek leginkább a rajongók fognak örülni.

Nyilván az már egy másik kérdés, hogy szükség van-e ilyen hosszú filmekre, be kell-e iktatni egy szünetet a hosszú vetítés során, amit a Disney fontolóra is vett egy ponton, de végül elvetették az ötletet, csak annyit kértek a moziktól, hogy az esti vetítéseket kezdjék félórával korábban, hogy a rajongók ne fussanak bele az éjszakába.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
65
Shares
Previous Article
Rossz anyák

Érkezik a Rossz anyák harmadik felvonása a nagyszülőkkel

Next Article

Bemutatkozik a World War Z!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!