Wide Screen
Image default
Filmek

Joe Russo megerősítette a Bosszúállók: Végjáték hosszát

Nyílt titok volt, hogy a Bosszúállók: Végjáték háromórás lesz, de most ezt Joe Russo társrendező is megerősítette.

A rengeteg utalás és nyilatkozat után egészen eddig a pillanatig hivatalosan senki sem erősítette meg a Marvel Studiostól, hogy milyen hosszú lesz a Bosszúállók: Végjáték érkező folytatás, de köszönhetően a mozik műsorlistájának és a forgalmazóknak, jó ideje tudunk a háromórás játékidőről, s ezzel pedig a film valóban minden idők leghosszabb szuperhősfilmje és messze a Marvel Moziverzum legterjedelmesebb alkotása.

A ComicBook.com készített interjút Joe Russo társrendezővel, ahol végre megerősítette, hogy valóban három óra és 58 másodperces lett a Végjáték végső vágása, tehát gyakorlatilag semmit sem változott a film játékideje az első vágáshoz képest. Russoék még tavaly nyáron tettek utalást a Bosszúállók 4. első vágására, ami húsz perccel hosszabb lett a Végtelen háborúnál (durván 2 óra és 40 perc), de akkor még a sok munka várt a filmre. Több részt is kivágtak a filmből, ám egyúttal új jelenetek is kerültek bele, így végül nem sokat változott, aminek leginkább a rajongók fognak örülni.

Nyilván az már egy másik kérdés, hogy szükség van-e ilyen hosszú filmekre, be kell-e iktatni egy szünetet a hosszú vetítés során, amit a Disney fontolóra is vett egy ponton, de végül elvetették az ötletet, csak annyit kértek a moziktól, hogy az esti vetítéseket kezdjék félórával korábban, hogy a rajongók ne fussanak bele az éjszakába.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

A franchise írói megerősítették, hogy a Disney kezében R-besorolású marad Deadpool 3.

Kévés Bence Mihály

Ilyen lesz Daniel Brühl Zemo Báró karaktere a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban

Kévés Bence Mihály

Joe Russo elárulta, hogy milyen hosszú a Bosszúállók 4. első vágása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon