Deathstroke

Joe Manganiello elárulta, hogy Deathstroke miért akarta megölni Batmant

Ezért kellett volna meghalnia a Sötét lovagnak.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája azzal ért véget, hogy Lex Luthor felfedte Slade Wilson előtt Batman titkos személyazonosságát, vagyis hogy Gotham City védelmezője nem más, mint Bruce Wayne. A jelenet után már csak annyi kérdésünk maradt, hogy Deathstroke miért akarta holtan látni Batmant, amikor korábban még nem találkoztak.

Ha a DC Moziverzumban a dolgok terv szerint alakultak volna, akkor Ben Affleck lett volna egyben a rendező és a főszereplő a The Batman című projektben. A filmben a Sötét lovag találkozott volna Slade Wilson bérgyilkossal, ismertebb nevén Deathstroke-kal, bár a találkozásuk okára eddig nem kaptunk választ senkitől sem.

A moziban bemutatott Az Igazság Ligája azzal ért véget, hogy Lex Luthor és Deathstroke találkoznak a jachton, hogy megbeszéljék, ők is létrehoznak egy saját ligát. A rendezői változatból azonban kiderült, hogy ezt is teljesen átdolgozták, megváltoztatták a stáblista utáni jelenet fontosságát, hiszen eredetileg itt arról folyt a diskurzus, hogy Luthor leleplezte Batmant.

Akkoriban, amikor elolvastam a forgatókönyvet, az állt benne, hogy Batmant hibáztatja fia haláláért Slade. Slade fiát megölték. Volt néhány esemény, ami Bruce-hoz vezetett, vissza Batmanhez. Benne volt a keze, részben ő volt a felelős a történtekért. Slade őt hibáztatta.

Arról beszéltek, hogy Slade meg akarta ölni Batmant. Ezért is hívták Lex Luthor jachtjára, és egy kulcsfontosságú információval szolgáltak neki. Hogy ezzel Slade megszabadulhasson Batmantől.Joe Manganiello

Ez a történet már biztosan nem fog elkészülni, hiszen a Warner Bros. leállította az Affleck-féle Batmant, és Matt Reevest teljesen átdolgozta a történetet. Bár a The Batman-filmmel más utat választott a stúdió, Manganiello nem adja fel, bízik benne, hogy egy napon még visszatérhet a szerepben, mondjuk egy HBO Max sorozatban. Véleménye szerint a rajongók imádnák, szórakoztató lenne a sorozat, mert jelenleg nem sok van hasonló témában. Sajátos hangzása és helye lenne ebben az univerzumban, egyszóval hangvétele nagyban eltérne az eddig látottaktól.

A probléma csak annyi, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója után a WarnerMedia elnöke egyértelművé tette, szeretnének túllépni a Snyder univerzumán, maguk mögött hagyni a múltat és vele együtt ezt a sok kellemetlenséget.

Deathstroke
Total
1
Shares
Previous Article

Ingyenes a Horizon Zero Dawn

Next Article
Flash

Forog a The Flash, és Andy Muschietti már meg is osztotta a film logóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!