Főoldal Filmek Joe Manganiello elárulta, hogy Deathstroke miért akarta megölni Batmant
Filmek

Joe Manganiello elárulta, hogy Deathstroke miért akarta megölni Batmant

Ezért kellett volna meghalnia a Sötét lovagnak.

164
Deathstroke

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája azzal ért véget, hogy Lex Luthor felfedte Slade Wilson előtt Batman titkos személyazonosságát, vagyis hogy Gotham City védelmezője nem más, mint Bruce Wayne. A jelenet után már csak annyi kérdésünk maradt, hogy Deathstroke miért akarta holtan látni Batmant, amikor korábban még nem találkoztak.

Ha a DC Moziverzumban a dolgok terv szerint alakultak volna, akkor Ben Affleck lett volna egyben a rendező és a főszereplő a The Batman című projektben. A filmben a Sötét lovag találkozott volna Slade Wilson bérgyilkossal, ismertebb nevén Deathstroke-kal, bár a találkozásuk okára eddig nem kaptunk választ senkitől sem.

A moziban bemutatott Az Igazság Ligája azzal ért véget, hogy Lex Luthor és Deathstroke találkoznak a jachton, hogy megbeszéljék, ők is létrehoznak egy saját ligát. A rendezői változatból azonban kiderült, hogy ezt is teljesen átdolgozták, megváltoztatták a stáblista utáni jelenet fontosságát, hiszen eredetileg itt arról folyt a diskurzus, hogy Luthor leleplezte Batmant.

Akkoriban, amikor elolvastam a forgatókönyvet, az állt benne, hogy Batmant hibáztatja fia haláláért Slade. Slade fiát megölték. Volt néhány esemény, ami Bruce-hoz vezetett, vissza Batmanhez. Benne volt a keze, részben ő volt a felelős a történtekért. Slade őt hibáztatta.

Arról beszéltek, hogy Slade meg akarta ölni Batmant. Ezért is hívták Lex Luthor jachtjára, és egy kulcsfontosságú információval szolgáltak neki. Hogy ezzel Slade megszabadulhasson Batmantől.

Joe Manganiello

Ez a történet már biztosan nem fog elkészülni, hiszen a Warner Bros. leállította az Affleck-féle Batmant, és Matt Reevest teljesen átdolgozta a történetet. Bár a The Batman-filmmel más utat választott a stúdió, Manganiello nem adja fel, bízik benne, hogy egy napon még visszatérhet a szerepben, mondjuk egy HBO Max sorozatban. Véleménye szerint a rajongók imádnák, szórakoztató lenne a sorozat, mert jelenleg nem sok van hasonló témában. Sajátos hangzása és helye lenne ebben az univerzumban, egyszóval hangvétele nagyban eltérne az eddig látottaktól.

A probléma csak annyi, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója után a WarnerMedia elnöke egyértelművé tette, szeretnének túllépni a Snyder univerzumán, maguk mögött hagyni a múltat és vele együtt ezt a sok kellemetlenséget.

Deathstroke
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...