Bad Boys

Joe Carnahan elárulta, ezért hagyta ott a Bad Boys for Life projektet

Joe Carnahan rendező elárulta, hogy mi vezetett ahhoz, hogy távozzon a Bad Boys for Life rendezői székéből.

Joe Carnahan rendező elárulta, hogy mi vezetett ahhoz, hogy távozzon a Bad Boys for Life rendezői székéből.

A Sony Pictures eredetileg 2017-re tűzte ki a Bad Boys franchise harmadik részének bemutatóját, azonban Joe Carnahan rendező kreatív különbségekre hivatkozva kilépett a projektből, s ezzel hosszú időre megbélyegezve a Bad Boys for Life jövőjét. Sokáig úgy tűnt, hogy már el sem készül, ám a stúdió Adil El Arbi és Billal Fallah rendezőpárost kérte fel, hogy forgassák le a filmet, hiszen időközben mind Will Smith, mind Martin Lawrence aláírt a folytatásra.

A ComicBook értesülései szerint Carnahan rendező azért távozott a rendezői székből, mert kreatív különbség támadt Will Smith színésszel. Carnahan elmondása szerint Smith nem preferálta a film elkészítését, s ez nem tetszett a direktornak, ezért inkább távozott. Ugyanakkor a rendező nagyszerű srácnak gondolja Smith-t, de az már egy másik kérdés, hogy mennyire nehéz együtt dolgozni a színésszel.

Nem szállítottam olyan sztorit, amiért igazán lelkesedtem volna, pedig a stúdió zöld lámpát biztosított. Ismételnem kell önmagam, nem kell árnyékot vetni Will-re, mert ez a te arcod a poszteren, a te neved, úgy kell megtenned a dolgokat, ahogy te akarod.

A Bad Boys for Life számos botránnyal nézett szembe az évek során, és alighanem az egyik legnagyobb csapás Joe Carnahan távozása volt. Éppen ezért a Sony egy időre parkolópályára is küldte a projektet, míg végül új rendezőket talált, és még a forgatókönyvön is módosítottak. Pletykák szerint Will Smith és Joe Carnahan közti feszültséget éppen a forgatókönyv adta, mert Smithnek nem tetszett a korábbi történet, de erről már nem nyilatkozott a rendező.

A nehézségek után végül leküzdötték az akadályokat, mert a Bad Boys for Life munkálataival a napokban végeztek, amiről a sztárok több képet is posztoltak közösségi falukon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

That’s a Wrap! @BadBoys For Life – Ciudad de México. Now hand me a Margarita and a pack of tropical fruit bubblicious. ?: @benrothsteinofficial @jas

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

A film bemutatóját 2020. január 13-ára tűzték ki.

Total
377
Shares
Previous Article

Időszakos PS exkluzív lehet majd a GTA 6?

Next Article
Star Wars

Újabb főkarakter térhet vissza a Star Wars: The Rise of Skywalker részben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!