Főoldal Filmek Joaquin Phoenix továbbra is nyitott a Joker folytatására, de nem tudja, hogy megvalósul-e
Filmek

Joaquin Phoenix továbbra is nyitott a Joker folytatására, de nem tudja, hogy megvalósul-e

Sem megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna a pletykákat.

176
Joker

Egész kis pletyka áradat indult el a 2019-es Joker című film bemutatója után a folytatásról. Régóta beszélnek már a második részről, miszerint a Warner Bros. és Todd Phillips tervezi a közvetlen folytatást a nagysikerű első részhez, de hivatalosan még nem jelentették be semmit. Eddig nem igazán reagáltak a pletykákra a főszereplőt, most azonban Joaquin Phoenix is reagált az elmúlt hónapok híreire.

A pletykák ellenére még mindig nem kapott megerősítést a film. Sőt, az év elején több külföldi lap is megerősítette, hogy a bejelentés ellenére a stúdió zöld utat engedett a projektnek. Úgy tűnik, hogy valamin dolgoznak a háttérben, ugyanakkor néha egymásnak ellentmondásos hírekről olvashatunk. A legfrissebb hírek szerint még koránt sem lefutott, hogy folytatást kap-e a film, de sokan bíznak benne.

A Joker főszereplőjét játszó Joaquin Phoenix is megszólalt a pletykák után. Bár nem kerültünk közelebb a megfejtéshez, mi igaz ebből az egész pletykacunamiból, de az Oscar-díjas színész szavaiból is azt lehet kifürkészni, hogy ő bizony benne lenne a DC Comics hírhedt gonosztevőjét egyedi hangvételben feldolgozott film folytatásában.

Joker

A The Playlist interjúvolta meg a sztárt az új filmje, a Mike Mills rendezőtől a C’mon C’mon alkotásáról beszélt. De nemcsak az új filmjéről faggatták, hanem történt-e bármilyen előrelépés a folytatással kapcsolatban. Sajnos nem sikerült kihúzni belőle semmi konkrétumot, de ahogy látható, gondosan megválogatta szavát, hogy mit mond.

Úgy értem, hogy nem tudom. Amikortól forgattunk [az első részt], elkezdtük… óh, tudjátok, ez egy érdekes fickó. Van néhány dolog, amit megtehetnénk ezzel a fickóval, és tovább [vizsgálhatnánk]. De hogy valóban felfedezzük-e? Nem tudom.

Joaquin Phoenix

A nagysikerű Joker több mint 1 milliárd dollárt hozott, és a Warner Bros. egyik legnyereségesebb alkotása volt, ugyanis a film alig több mint 62,5M dollárból készült. Phoenix és Pillips is több alkalommal célzott már a lehetőségekre, hogy bőven maradt potencia Arthur Fleck tragikus és egyben lenyűgöző eredettörténetének a feldolgozásában. A főszereplők szavai szerint gyakorlatilag elkerülhetetlennek tűnik a folytatás, a kérdés csak az, hogy mikor jelentik be. Talán az októberi DC FanDome virtuális rendezvény után okosabbak leszünk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Napóleon
Kritikák

Napóleon kritika

Vitatható, mennyire lett hű és jó a Napóleon, majd a rendezői vágás...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.