Wide Screen
Image default
Filmek

Jim Starlin képregényíró egyik új karakter is bemutatkozik a Bosszúállók 4.-ben

Jim Starlin, az Infinity Gauntlet képregénysorozat és Thanos társalkotója megerősítette: egy általa megálmodott másik karakter is benne lesz a Bosszúállók 4.-ben.

Jim Starlin a Puerto Rico-i Comic-Conon megerősítette a jelenlévőknek, hogy a Bosszúállók 4.-ben már nem csak stáblista utáni jelenetben tűnnek fel az általa megálmodott és megkreált karakterek. Ez annyit jelent, hogy valószínűleg egy új titokzatos karakter is kiveszi részét a történetben.

A bejelentéstől nem dobtunk hátast, hiszen Starlin nevéhez több karakter megalkotása is fűződik. A művész olyan szereplőkkel gazdagította a Marvelt, mint Marvel kapitány és Adam Warlock, akik eddig csak egy-egy utalás erejéig voltak részei a Marvel Moziverzumnak. Előbbivel éppen a Végtelen háború legvégén találkoztunk, mikor Nick Fury (Samuel L. Jackson) vészhívóval üzent Marvel kapitánynak, Adam Warlockkal pedig A galaxis őrzői vol. 2.-ben találkoztunk a keltetőben. De akadnak olyan szereplők is, akik már szerepeltek Marvel-filmben: Gamora, Drax és Thanos velük az elmúlt hónapban találkoztunk a mozikban. A kérdés tehát az, hogy kire gondolt a szerző, melyik karaktere fog feltűnni a vásznon? Ha minket kérdeztek, akkor Marvel kapitányra célzott, ugyanis Adam Warlock megjelenését Russoék tagadták – igaz a Végtelen háborúnál -, Warlock bemutatását minden bizonnyal James Gunnra bízzák a jövőben – de még Gunn sem tudja, hogy él-e a lehetőséggel. A női Kapitány pedig megkapta meghívóját a Bosszúállók közzé.

Még több a témában...

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon