Adam Warlock

Adam Warlock szerepe még csak szóba se került a Végtelen háború készítésénél

Joe Russo elárulta, hogy Adam Warlock felbukkanása a Végtelen háborúban nem volt a tervek között.

Joe Russo elárulta, hogy Adam Warlock felbukkanása a Végtelen háborúban nem volt a tervek között.

A Végtelen háború eseményei nem teljesen maradtak hűek a képregényekhez, de azért a készítők igyekeztek a lehető legtöbb motívumot átültetni belőlük. Éppen ezért sok rajongó arra számított, hogy a képregényekben kulcsszerepet játszó Adam Warlock bemutatkozik a filmben, hiszen felvezetőjét már megkapta A galaxis őrzői vol. 2. stáblista utáni jelenetében. Joe Russo azonban elárulta, hogy nem állt szándékukban Warlockot bevonni a film történetébe.

Ez James Gunn feladata. Sohasem akartuk Adam Warlockot a Végtelen háborúban látni. Így is olyan sok hős áll rendelkezésünkre, akiket szerettek és inkább őket helyeztük képernyőre. Láttad, hogy a hős és a gazfickó között érzelmi kapcsolat van, és ez a kapcsolat nem lett volna meg Adam Warlocknál, hiszen neki semmiféle kapcsolata nincs Thanos-szal és a felépített történettel.

Egyszóval, továbbra sem tudjuk hogy mikor látjuk Warlockot a vásznon, ugyanis James Gunn egy korábbi interjújában úgy fogalmazott, nem biztos abban, hogy a hőst felvezeti A galaxis őrzői vol. 3.-ban. De ha nem Gunn, akkor ki csap le Adam Warlock bemutatására? Azt viszont biztosra állítjuk, hogy a Marvel negyedik fázisában találkozunk az új hőssel.

Total
0
Shares
Previous Article

Joe Russo tisztázta, Venom a Marvel Moziverzumban játszódik-e

Next Article

Ron Howard már egy Solo-folytatásról beszél

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!