Wide Screen
Image default
Filmek

Jesse Eisenberg megerősítette, hogy Lex Luthor visszatér Az igazság ligájában

Jessi Eisenberg színész maga erősítette meg, hogy az Igazság ligájában visszatér Lex Luthor bőrében.

Múlt hónapban vette kezdetét Az igazság ligája előkészület/forgatás, ami már meg is kapta premier dátumát. A filmet 2017. november 17-én nézhetjük meg a moziban. Mindenki tudja, hogy Az igazság ligája számos DC Comics karaktert visszahoz. A felhozatal közt van a Ben Affleck által játszott Batman, Henry Cavill féle Superman, Wonder Women, mint Gal Gadot, Flash, Aquaman és Cyborg is feltűnik majd a csapatban. De eddig nem tudtuk, hogy mely más karakterek lesznek még benne a DC igazságosztó hősalakulatában.

A Batman vs Superman filmben tűnt fel az új Lex Luthor, akit Jesse Eisenberg zseniálisan alakított. A színész hétvégén bejelentette, ő is csatlakozott a stábhoz, rajta lesz a stáblistán Az igazság ligája filmnél. Kérdéses, hogy milyen szerepet szánnak a színésznek, ugyanis a Batman vs Superman film végén Lexet börtönbe zárták.

Most hétvégén tartották az MCM Comi Cont Londonban, ahol a színész is feltűnt, s a szerepről kérdezték:

Éppen most kezdték el felvenni Az igazság ligája filmet, így nagyon várom már az én szerepem. Nem tudom, hogy mit mondhatok el pontosan, mert olyan érzésem van, mintha drónok követnének a DC-től, és ha bármi rosszat mondok, tudod, ki leszek b***va. De igen, azt hiszem, tetszik ez, és mindenkit szeretek, aki benne van. Tudod, ez egy igazi tehetségekből álló csapat.

Még több a témában...

Tudtad, hogy Shazam eredeti neve Marvel Kapitány volt?

Kévés Bence Mihály

2018 előtt nem kezdik forgatni a The Batman rebootot

Kévés Bence Mihály

Még egy őrült előzetes az Öngyilkos osztaghoz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább