Jesse Eisenberg megerősítette, hogy Lex Luthor visszatér Az igazság ligájában

Jessi Eisenberg színész maga erősítette meg, hogy az Igazság ligájában visszatér Lex Luthor bőrében.

Jessi Eisenberg színész maga erősítette meg, hogy az Igazság ligájában visszatér Lex Luthor bőrében.

Múlt hónapban vette kezdetét Az igazság ligája előkészület/forgatás, ami már meg is kapta premier dátumát. A filmet 2017. november 17-én nézhetjük meg a moziban. Mindenki tudja, hogy Az igazság ligája számos DC Comics karaktert visszahoz. A felhozatal közt van a Ben Affleck által játszott Batman, Henry Cavill féle Superman, Wonder Women, mint Gal Gadot, Flash, Aquaman és Cyborg is feltűnik majd a csapatban. De eddig nem tudtuk, hogy mely más karakterek lesznek még benne a DC igazságosztó hősalakulatában.

A Batman vs Superman filmben tűnt fel az új Lex Luthor, akit Jesse Eisenberg zseniálisan alakított. A színész hétvégén bejelentette, ő is csatlakozott a stábhoz, rajta lesz a stáblistán Az igazság ligája filmnél. Kérdéses, hogy milyen szerepet szánnak a színésznek, ugyanis a Batman vs Superman film végén Lexet börtönbe zárták.

Most hétvégén tartották az MCM Comi Cont Londonban, ahol a színész is feltűnt, s a szerepről kérdezték:

Éppen most kezdték el felvenni Az igazság ligája filmet, így nagyon várom már az én szerepem. Nem tudom, hogy mit mondhatok el pontosan, mert olyan érzésem van, mintha drónok követnének a DC-től, és ha bármi rosszat mondok, tudod, ki leszek b***va. De igen, azt hiszem, tetszik ez, és mindenkit szeretek, aki benne van. Tudod, ez egy igazi tehetségekből álló csapat.

Total
0
Shares
Previous Article

Amit eddig tudunk a Pókember: Hazatérés című moziról

Next Article

Stan Lee sem hagyta szó nélkül az Amerika kapitány képregény új számát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!