Főoldal Filmek Jeremy Renner majdnem halálos balesete óta először osztott meg videót, ahogy egy antigravitációs edzőgépen sétál
Filmek

Jeremy Renner majdnem halálos balesete óta először osztott meg videót, ahogy egy antigravitációs edzőgépen sétál

Jeremy Rennert még januárban gázolta el saját hókotrója, de már jól van a Bosszúálló.

406
Jeremy Renner

Sokan aggódtak Jeremy Rennerért az észak-nevadai otthona közelében szilveszterkor történt súlyos balesete után, de a színész sikeres műtéten esett át, miután a intenzív osztályra szállították, és néhány nappal később visszanyerte eszméletét. A Bosszúállók és a Sólyomszem sztárja folytatja rehabilitációját, és nagyon pozitív híreket osztott meg a felépüléséről.

Mióta elhagyta a kórházat, hogy otthon folytassa rehabilitációját, Renner a közösségi médián keresztül folyamatosan tájékoztatja a rajongóit és követőit a felépüléséről, és minap egy nagyon ígéretes frissítést osztott meg. Az egykori Bosszúálló egy videót tett közzé közösségi oldalán, amelyen majdnem halálos kimenetelű balesete óta először sétál egy antigravitációs futópadon. Miközben az edzőgép csökkenti a színész testsúlyát, addig lábait erősíti.

Eleinte nem volt egyértelmű, hogy valójában mi okozta a balesetet, de végül kiderült, hogy Rennert a saját hókotrója gázolta el, amikor megpróbálta visszaszerezni az irányítást a jármű felett, miután unokaöccsének segítségére sietett. A jármű áthajtott a színész lábán, rengeteg vért vesztett, de a gyors orvosi beavatkozásnak hála gyorsan stabilizálták Renner állapotát.

“Miután sikeresen kivontatta az elakadt személygépkocsiját, Renner úr kiszállt a PistenBullyból, hogy beszéljen családtagjával” – mondta Darin Balaam seriff hivatalos közleményében. “Ekkor kezdett gurulni a hókotró, és hogy megállítsa a guruló járművet, Renner megpróbált visszamászni a PistenBully vezetőfülkéjébe. Vizsgálatunk alapján megállapítottuk, hogy ekkor történt a baleset, amikor a PistenBully elgázolta Rennert.”

Renner előtt még hosszú út áll, de újabb jó jel arra nézve, hogy végül teljesen fel fog épülni sérüléseiből.

Jeremy Renner
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kingstown polgármestere
Előzetesek

Megérkezett a Kingstown polgármestere 3. évadának teljes előzetese

Jeremy Renner visszatér június elején a Kingstown polgármestere 3. évadában.

Sólyomszem
Filmek

Jeremy Renner balesete után felkészült, hogy újra Sólyomszem legyen

Mikor láthatjuk Sólyomszemet újra a Marvel Moziverzumban?

Jeremy Renner
Filmek

A seriff jelentéséből kiderült, hogy Jeremy Renner unokaöccsét mentette, miközben a hókotró maga alá gyűrte

Jeremy Renner otthon lábadozik, jobban van, a jelentésből most megtudtuk, mi történt...