Főoldal Filmek Jeremy Renner képviselője közleményt adott ki: a műtét után intenzív osztályon tartják a színészt
Filmek

Jeremy Renner képviselője közleményt adott ki: a műtét után intenzív osztályon tartják a színészt

Jeremy Renner balesete után a képviselője hivatalos közleményt adott ki a színész állapotáról.

463
Jeremy Renner

A bulvársajtó után végre hivatalos és hiteles forrásból kaptunk hírt a színész állapotáról. Jeremy Renner (Sólyomszem) családja közleményt adott ki, amelyben megköszönik a rajongók jókívánságait, valamint a színész felépüléséről és a vasárnap elszenvedett sérüléseiről is kaptunk hírt.

Tegnap írtunk róla, hogy a Marvel Moziverzum egyik főszereplője súlyosan megsérült, miután egy hókotró átment a lábán, és sok vért vesztett. Renner a feltételezések szerint valahogy elvesztette az uralmat a jármű felett, így hajthatott keresztül a színész lábán a lánctalpas gép. Bár még mindig nem tudunk konkrétumokat az esetről, de Renner családja és képviselői megszólaltak a baleset után. Sajnos úgy tűnik, Rennerre hosszú út vár a felépülésig.

“Megerősíthetjük, hogy Jeremy tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, és ma, 2023. január 2-án műtéten esett át” – erősítették meg a képviselői. “Visszatért a műtétből, és továbbra is az intenzív osztályon van, kritikus, de stabil állapotban. Jeremy családja szeretné kifejezni háláját a színészt gondozó orvosoknak és ápolóknak, a Truckee Meadows tűzoltóságnak és mentőknek, a Washoe megyei seriffnek, Reno város polgármesterének, Hillary Schieve-nek, valamint a Carano és Murdock családoknak. Hihetetlenül meghatódottak és hálásak a rajongói szeretet és támogatás kiáradásáért is”.

A történtek után a sajtóban megjelentek olyan hírek, miszerint Renner magánál van, s beszélni is tud, de gyorsan kiderült, hogy téves információkat közöltek, a mai napon viszont hivatalosan is megszólaltak a színészhez közelállók.

A színészt, akit az A bombák földjén című filmben nyújtott munkájáért a legjobb színész Oscar-díjra, majd a következő évben a Tolvajok városában nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplő díjra jelöltek, sokan bizonyára az MCU-ban végzett munkájáról ismerhetik leginkább.

Renner először a 2011-es Thorban játszotta Clint Bartont/Sólyomszemet, majd később újra eljátszotta a szerepet a Bosszúállókban, a Bosszúállókban: Ultron kora, az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végjáték, és a Disney+ Sólyomszem című sorozatában.

Sólyomszem
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...