Főoldal Filmek Jennifer Lawrence reagált azokra a pletykákra, miszerint cameót forgatott Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmhez
Filmek

Jennifer Lawrence reagált azokra a pletykákra, miszerint cameót forgatott Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmhez

A pletykák szerint Jennifer Lawrence játssza Katniss nagymamáját Az éhezők viadala spinoffjában.

264
Jennifer Lawrence

A Barátnőt felveszünk sztárja a Bravo Watch What Happens Live című műsorában vendégeskedett, és a műsorvezető Andy Cohen felolvasott egy nézői kérdést azzal a pletykával kapcsolatban, hogy Jennifer Lawrence “Katniss nagymamájaként jelenik meg Az éhezők viadala előzményfilmben”, mivel a film 49 évvel az első film eseményei előtt játszódik.

Lawrence a tőle megszokott lazasággal válaszolt a rajongói kérdésre, hogy “Ó, mert már 49 vagyok a hollywoodi mércével számolva, mi?” – viccelődött Lawrence, majd így folytatta: “Nem, ez nem igaz”, és tagadta, hogy feltűnne az előzményfilmben.

Cohen ezután arról kérdezte Lawrence-t, hogy elvitt-e valamit Az éhezők viadala forgatásáról, mire az Oscar-díjas színésznő azt felelte, hogy egy íjat és egy nyilat, valamint a csizmákat “mint minden filmből”, amelyeket a szekrényében tart.

Lawrence játszotta Katniss Everdeen szerepét Az éhezők viadala című filmsorozat mind a négy filmjében, amelyek Suzanne Collins regénye alapján készültek. Collins írt egy előzménykönyvet is, amelyből Francis Lawrence rendezésében, Michael Lesslie és Michael Arndt forgatókönyvéből készült film is, és ezt fogják idén ősszel bemutatni a mozikban.

Az említett előzményfilmben Tom Blyth és Rachel Zegler játssza a főszerepet Coriolanus Snow és Lucy Gray Baird szerepében. A szereplők között szerepel még Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman és Viola Davis.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája november 17-én jön ki a mozikba.

Az éhezők viadala
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A fiú és a szürke gém
Filmek

Box Office: Egy japán anime leiskolázta Hollywood kasszasikereit

Az éhezők viadala, Godzilla és Napóleon sem rúgott labdába egy japán anime...

Godzilla Minus One
Filmek

Box Office: Beyoncé koncertfilmje lenyomta Az éhezők viadalát és a Godzilla Minus One-t is

Több jegyet adtak el egy koncertfilmre, mint a nagysikerű Az éhezők viadal...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Filmek

Box Office: Gyengén kezdett Az éhezők viadala előzményfilmje, de mindenki a Marvelek hatalmas visszaeséséről beszél

Bemutatták Snow elnök felemelkedéséről szóló Az éhezők viadala előzményfilmjét a mozikban.