Főoldal Filmek Jennifer Lawrence reagált azokra a pletykákra, miszerint cameót forgatott Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmhez
Filmek

Jennifer Lawrence reagált azokra a pletykákra, miszerint cameót forgatott Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmhez

A pletykák szerint Jennifer Lawrence játssza Katniss nagymamáját Az éhezők viadala spinoffjában.

25
Jennifer Lawrence

A Barátnőt felveszünk sztárja a Bravo Watch What Happens Live című műsorában vendégeskedett, és a műsorvezető Andy Cohen felolvasott egy nézői kérdést azzal a pletykával kapcsolatban, hogy Jennifer Lawrence “Katniss nagymamájaként jelenik meg Az éhezők viadala előzményfilmben”, mivel a film 49 évvel az első film eseményei előtt játszódik.

Lawrence a tőle megszokott lazasággal válaszolt a rajongói kérdésre, hogy “Ó, mert már 49 vagyok a hollywoodi mércével számolva, mi?” – viccelődött Lawrence, majd így folytatta: “Nem, ez nem igaz”, és tagadta, hogy feltűnne az előzményfilmben.

Cohen ezután arról kérdezte Lawrence-t, hogy elvitt-e valamit Az éhezők viadala forgatásáról, mire az Oscar-díjas színésznő azt felelte, hogy egy íjat és egy nyilat, valamint a csizmákat “mint minden filmből”, amelyeket a szekrényében tart.

Lawrence játszotta Katniss Everdeen szerepét Az éhezők viadala című filmsorozat mind a négy filmjében, amelyek Suzanne Collins regénye alapján készültek. Collins írt egy előzménykönyvet is, amelyből Francis Lawrence rendezésében, Michael Lesslie és Michael Arndt forgatókönyvéből készült film is, és ezt fogják idén ősszel bemutatni a mozikban.

Az említett előzményfilmben Tom Blyth és Rachel Zegler játssza a főszerepet Coriolanus Snow és Lucy Gray Baird szerepében. A szereplők között szerepel még Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman és Viola Davis.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája november 17-én jön ki a mozikba.

Az éhezők viadala

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...