Jelentősen frissül a PlayStation Share Factory Studio

Több, a közösség által már régen várt funkcióval bővült az alkalmazás.

Amióta bemutatták a PS5-höz készült ingyenes szerkesztő alkalmazást – a Share Factory Studio-t – a konzol megjelenésével egy időben, azóta azon dolgozott a Sony, hogy tovább javítsák a konzolos szerkesztések élményét – így a játékosok kreatívan alkothatnak és megoszthatják emlékezetes játékmeneteiket. Első lépésként egy, a közösség által igényelt funkciót hoztak tető alá: a videoklipek számának növelését. Az alábbiakban látható az új klipszám, amelyet a Share Factory Studio projektjeinél láthatsz:

  • a Track 1 klipjei 50-ről 100-ra nőttek
  • a Track 1 átmenetei 49-ről 99-re növekedtek
  • A zeneszámok mennyisége 12-ről 24-re nőtt
  • a Track 2 klipjei 10-ről 20-ra nőttek

Nem maradt azonban érintetlenül az általános szerkesztési élmény sem, íme egy összefoglaló a most érkező frissítésekről:

  • Új megjelenés a Track 2-nek, most már a tapéta nézet is elérhető, valamint az elrendezések és keretek további támogatása.
  • HDR-képernyőképek támogatása.
  • Feljavított sávmegjelenítés az 1. és a 2. sávon, amelyeken ikonok jelzik, hogy a klip HD, 4K és / vagy HDR formátumú.
  • Továbbfejlesztett klip- és képernyőkép kezelés és integráció a Média Galériával, lehetővé téve a videók és képernyőképek kiválasztását a Kedvencek szerint.

Ezek az új frissítések továbbfejlesztik a PS5-re készült Share Factory Studio alkalmazás jelenlegi funkcióit – például HDR-támogatással most akár 4K felbontású videókat is létrehozhatsz 60 képkocka/másodperc sebességgel, és kiélvezheted a kiváló minőségű alkotói csomagokat, zeneszámokat, átmeneteket és matricákat, valamint a Sound FX támogatását. Ti szoktatok így megosztani tartalmakat a PlayStation konzolotokon keresztül?

Total
1
Shares
Previous Article
The Suicide Squad James Gunn

James Gunn megerősítette, teljes kész a The Suicide Squad, de nem fogják előbb bemutatni

Next Article
Démonok között

A Démonok között 3. legújabb fotói minden korábbinál sötétebb, természetfeletti horrort víziónál

Related Posts