Wide Screen
Image default
Játékok

Jelentkeznél a Halo Reach bétatesztjére?

Az alábbiakban megírtak szerint bárki beadhatja a jelentkezését és megpróbálhatja a játékot, aki rendelkezik egy Windowsos számítógéppel.

A PC-s felhasználók valószínűleg az utóbbi idők egyik legjobb hírét köszönthették a Microsoft azon bejelentésében, hogy a Halo: The Master Chief Collection teljes egészében érkezik számítógépre a Reach-csel megspékelve. Most egy hasonlóan jó dolog következik, hiszen a lelkesebb rajongók már jelentkezhetnek az utóbbi játék bétatesztjére.

A tesztre jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint első lépésként regisztrálni a HALO Insider programjába. Következő lépésként egy Direct X diagnosztikai eredményt kell feltölteni, hogy láthassák a fejlesztők ki milyen számítógépen próbálná ki a játékot. Ez a későbbiekben fontos lesz számukra az optimizálás miatt. Aztán végső lépésként összecsatolni a Steames fiókunkat a Microsoft rendszerével.

Fontos tudni, hogy ezek elvégzése sem jelent garanciát a programba bekerüléshez. A Microsoft elmondta, hogy az ő várakozásaikat is túlszárnyalta a jelentkezők száma, így nem tudnak mindenkinek lehetőséget biztosítani. Egy próbát mindenképpen megér, hiszen ingyen van. A Master Chief Collection megjelenéséről még nincsenek pontos adatok, azonban a játékok egyenként is meg fognak jelenni a Valve áruházában, így külön is be lehet majd őket szerezni.

Még több a témában...

Mely játékok lesznek ott az E3-on?

Héja Szabolcs

Készül a Resident Evil Harmadik játékának remakeje!

Héja Szabolcs

[X019] Íme a Life Is Strange fejlesztőinek új játéka

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább