Jelentkeznél a Halo Reach bétatesztjére?

Az alábbiakban megírtak szerint bárki beadhatja a jelentkezését és megpróbálhatja a játékot, aki rendelkezik egy Windowsos számítógéppel.

Az alábbiakban megírtak szerint bárki beadhatja a jelentkezését és megpróbálhatja a játékot, aki rendelkezik egy Windowsos számítógéppel.

A PC-s felhasználók valószínűleg az utóbbi idők egyik legjobb hírét köszönthették a Microsoft azon bejelentésében, hogy a Halo: The Master Chief Collection teljes egészében érkezik számítógépre a Reach-csel megspékelve. Most egy hasonlóan jó dolog következik, hiszen a lelkesebb rajongók már jelentkezhetnek az utóbbi játék bétatesztjére.

A tesztre jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint első lépésként regisztrálni a HALO Insider programjába. Következő lépésként egy Direct X diagnosztikai eredményt kell feltölteni, hogy láthassák a fejlesztők ki milyen számítógépen próbálná ki a játékot. Ez a későbbiekben fontos lesz számukra az optimizálás miatt. Aztán végső lépésként összecsatolni a Steames fiókunkat a Microsoft rendszerével.

Fontos tudni, hogy ezek elvégzése sem jelent garanciát a programba bekerüléshez. A Microsoft elmondta, hogy az ő várakozásaikat is túlszárnyalta a jelentkezők száma, így nem tudnak mindenkinek lehetőséget biztosítani. Egy próbát mindenképpen megér, hiszen ingyen van. A Master Chief Collection megjelenéséről még nincsenek pontos adatok, azonban a játékok egyenként is meg fognak jelenni a Valve áruházában, így külön is be lehet majd őket szerezni.

Total
4
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Egy rajongó kinyomozott egy helyszínt a Bosszúállók: Végjáték előzetesében

Next Article
Angelina Jolie

Angelina Jolie lehet a Marvel következő szuperhőse a The Eternals kozmikus kalandban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!