Wide Screen
Image default
Játékok

Jelentkeznél a Halo Reach bétatesztjére?

Az alábbiakban megírtak szerint bárki beadhatja a jelentkezését és megpróbálhatja a játékot, aki rendelkezik egy Windowsos számítógéppel.

Az alábbiakban megírtak szerint bárki beadhatja a jelentkezését és megpróbálhatja a játékot, aki rendelkezik egy Windowsos számítógéppel.

A PC-s felhasználók valószínűleg az utóbbi idők egyik legjobb hírét köszönthették a Microsoft azon bejelentésében, hogy a Halo: The Master Chief Collection teljes egészében érkezik számítógépre a Reach-csel megspékelve. Most egy hasonlóan jó dolog következik, hiszen a lelkesebb rajongók már jelentkezhetnek az utóbbi játék bétatesztjére.

A tesztre jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint első lépésként regisztrálni a HALO Insider programjába. Következő lépésként egy Direct X diagnosztikai eredményt kell feltölteni, hogy láthassák a fejlesztők ki milyen számítógépen próbálná ki a játékot. Ez a későbbiekben fontos lesz számukra az optimizálás miatt. Aztán végső lépésként összecsatolni a Steames fiókunkat a Microsoft rendszerével.

Fontos tudni, hogy ezek elvégzése sem jelent garanciát a programba bekerüléshez. A Microsoft elmondta, hogy az ő várakozásaikat is túlszárnyalta a jelentkezők száma, így nem tudnak mindenkinek lehetőséget biztosítani. Egy próbát mindenképpen megér, hiszen ingyen van. A Master Chief Collection megjelenéséről még nincsenek pontos adatok, azonban a játékok egyenként is meg fognak jelenni a Valve áruházában, így külön is be lehet majd őket szerezni.

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: Horizon: Zero Dawn Complete Edition PC

Sinka Tamás

Saját pályát is készíthetünk a PGA Tour 2K11-ben

Fonyódi Dávid

BÉTATESZT: Werewolf: the Apocalypse – Heart of the Forest

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat