Játszható demót kapott a Trials of Mana

Kezdd meg a varászlatos utazásod a Trials of Mana demójával.

Kezdd meg a varászlatos utazásod a Trials of Mana demójával.

Már ma elkezdhetjük epikus utazásunkat a Trials of Mana ingyenes demójával. Mentésünk a teljes játékba való átvitelével pedig onnan folytathatjuk kalandunkat, ahol abbahagytuk 2020. április 24-től PC-n, PlayStation 4-en vagy Nintendo Switch-en.

Az akció-RPG demójában a játékosok az elsők között fedezhetik fel a hatalmas fantasy világot. Lehetőségük lesz összeállítani 3 fős csapatukat a hat egyedi karakterből és megkezdhetik izgalmas utazásukat és küzdelmüket a gonosz erőkkel. A demóban minden hős története elejének megismerésével kipróbálhatják az összes karaktert, és megtudhatják, hogyan keresztezi egymást útjuk a gonosz elleni együttes küzdelemben.

Azon rajongók, akik nem tudnak választani a Trials of Mana karakterei közül, egy személyes kvízzel deríthetik ki, hogy melyik hős illik legjobban hozzájuk. Az időkorlátos kérdéssor megválaszolásával a játékosok nem csak megtudhatják, hogy melyik hőshöz hasonlít legjobban személyiségük, de a Square Enix tagsággal rendelkezők egy különleges avatár portrét is szerezhetnek.

Total
0
Shares
Previous Article
Ahasoka Tano

Végre Ahsoka Tano főszerepben a Star Wars: A klónok háborúja legújabb tévészpotjában

Next Article

Az Untitled Goose Game lett az év játéka a Game Developers Choice Awards-on

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!