Főoldal Filmek Jason Momoa abszolút biztos benne, hogy Aquaman része a DC Univerzum nagy tervének
Filmek

Jason Momoa abszolút biztos benne, hogy Aquaman része a DC Univerzum nagy tervének

Úgy tűnik, hogy Jason Momoa tényleg nem megy soha, és marad Aquaman a folytatásban is.

467
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

Miután James Gunn és Peter Safran átvette az irányítást a DC Comics filmes univerzuma fölött, sokan kongatni kezdték a harangot, hogy mi lesz a már megismert szereplőkkel. A karakterek jövője biztos, hiszen nem lehet úgy univerzumot csinálni, hogy ne szerepelnének benne a DC Comics közkedvelt karakterei, Batman vagy Superman, az viszont már egy másik kérdés, hogy a jelenlegi színészek részei-e az új felvonásnak.

A Zack Snyder által megálmodott úgynevezett DCEU mára halott, az alapoktól építik újjá a DC Univerzumot (ami hivatalosan is ezt a nevet kapta), így a már létező karaktereinek sorsa függőben van, de az Aquaman sztárja, Jason Momoa nem aggódik emiatt. A Total Filmnek nyilatkozva Momoa bizakodó Aquaman sorsa felől, reményei szerint a Hét Tenger Királyának is szerepe lesz ebben a nagy univerzumban.

Abszolút úgy gondolom, hogy Aquaman része a DC Univerzumnak. Az van, tesó, hogy Aquamannél nincs nagyobb ember! De emellett remélem, hogy a rajongók izgatottan várják az újat. Jó móka lesz. Nagyon élvezem a komédiázást. Van néhány igazán vicces dolog Patrick Wilsonnal. Imádom őt. Nagyon jól éreztük magunkat a közös munkában. Mintha testvérek lennénk. Rengeteg klassz dolog történik a [az Aquaman folytatásában] filmben.

Jason Momoa

Momoa azt is kiemelte, hogy Safran a producere a készülő Aquaman és az elveszett királyság című folytatásnak, és a DC Studios új társ-vezérigazgatóját “kedves barátjának” nevezte.

Nem sokkal a DC Studios nagy tervének bejelentése után Momoa úgy fogalmazott a közösségi médiában, hogy az egyik “valóra vált álma” Gunn és Safran felügyelete alatt fog megvalósulni. Az egyelőre nem világos, hogy pontosan milyen álomra utalt Momoa, azonban egy “csodálatos” találkozóról beszélt Gunn-nal és Safrannal. Később Momoa kijelentette, hogy “mindig Aquaman lesz”, de “lehet, hogy más karakterek is lesznek”.

A színész már januárban is izgatottnak tűnt, amikor találkozott a DC Studios és a Warner Bros. Discovery vezetőivel, ahol a jövőt beszélték át. A színész egy Instagram-videót posztolt magáról: “Nagyszerű hírek a Warner Brothers-szel… Csodálatos! Bárcsak elmondhatnám, de majd meglátjátok! Peter, szeretlek! James, szeretlek… A jövőre, a jövőre!”

A hawaii születésű színész nagyon optimista és felszabadult volt a találkozó után, de még mindig nem tudjuk, milyen szerepet szánnak neki a jövőben. Eközben aggasztó hírek láttak napvilágot az Aquaman és az elveszett királyság tesztvetítéséről, a beszámolók szerint teljes káosz a film. A film bemutatóját 2023. december 25-ére tolták.

Aquaman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.