Főoldal Filmek James McAvoy a korábbi X-Men-filmekről beszélt és arról, hogy visszatérne-e mint Charles Xavier az MCU-ban
Filmek

James McAvoy a korábbi X-Men-filmekről beszélt és arról, hogy visszatérne-e mint Charles Xavier az MCU-ban

A fiatal X Professzor, James McAvoy közvetlen, de kissé rejtélyes választ ad a Titkos háborúkban és más MCU-filmekben való esetleges szereplésére.

182

James McAvoy szerint az X-Men-filmek azért buktak meg, mert nem használták ki jobban a Xavier és Magneto közötti kapcsolatot. McAvoy és Michael Fassbender alakította Charles Xavier és Magneto szerepét, legutóbb pedig az X-Men: Sötét Főnix című filmben láttuk a karaktereket, és nagy valószínűséggel utoljára láttuk őket.

McAvoy és Fassbender első megjelenésük mint mutánsok, az X-Men: Az elsőkben volt, amit aztán az X-Men: Az eljövendő múlt napjai, az X-Men: Apokalipszis majd az X-Men: Sötét Főnix követtek. A GQ Magazine-nak adott interjúban McAvoy elmondja, hogy az Eljövendő múlt napjai az egyik legjobb film, amit az X-Men franchise-ban készített:

Azt hiszem, az Eljövendő múlt napjai az egyik legjobb film, amiben részt vettem. A legnagyobb kritikám azzal kapcsolatban, amit a négy film során tettünk, az volt, hogy az első film után nem használtuk ki (Xavier és Magneto) közötti kapcsolatot, amely valóban az első film gerincét képezte. Szóval ez olyan volt, hogy „Miért dobtuk ki ezt a hatalmas fegyvert?”

James McAvoy

Patrick Stewart visszatérése X Professzorként a Doktor Strange az őrület multiverzumában című filmben, valamint a nagy hír, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomák szerepében a Deadpool 3.-ban, megnyitotta a kapukat az eredeti X-Men stáb minden tagja előtt, hogy visszatérhessenek korábbi szerepeikben. McAvoy azonban azt állítja, hogy sem Kevin Feige, sem pedig más a stúdióból nem kereste meg a lehetőséggel kapcsolatban. Bár őszintén, bevallaná, ha megtennék?

Gyorsan azt mondom: “Nem, befejeztem.” vagy “Engem nem zavarna a visszatérés.” Határozottan nem kaptam még hívást. De ha kapnék is, biztosan nem mondanám meg.

Mindennek dacára, McAvoy örömmel tekint vissza a franchise-ban eltöltött idejére:

Ez volt az egyik legpozitívabb élményem a stúdióval kapcsolatban. Az eljövendő múlt napjai szerintem az egyik legjobb film, amiben részt vettem.

Bár a bevezetőben azt írtuk, hogy nem valószínű, hogy McAvoy visszatér, de nem lehet teljesen kizárni a visszatérést, mivel a Multiverzum miatt ott lebeg a lehetőség McAvoy feje fölött. A pletykák szerint a The Multiverse Saga végén a Bosszúállók: Titkos háborúval jönnek igazán képbe a mutánsok, és a következő nagy fázisban az X-Menek kapják a legnagyobb hangsúlyt. De ezek csak pletykák, és találgatások, hivatalosan semmit nem erősítettek meg.

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.