Főoldal Filmek James Gunn válaszolt arra a kérdésre, hogy van okunk aggódni Harley Quinn jövője miatt
Filmek

James Gunn válaszolt arra a kérdésre, hogy van okunk aggódni Harley Quinn jövője miatt

A Harley Quinn rajongói megnyugodhatnak, mert Margot Robbie még visszatér.

329
Harley Quinn

Voltak olyan találgatások, hogy mi lesz Margot Robbie közkedvelt karakterével, mivel nem remekelt túl jól a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag a mozikasszáknál. Sokan már megsiratták Harley Quinnt, hogy utoljára láttuk James Gunn filmjében, most azonban a rendező rácáfolt ezekre a spekulációkra, s kedvenc karaktere még visszatér.

Margot Robbie David Ayer Öngyilkos osztagában debütált Harley Quinnként, majd a Ragadozó madarak című filmben főszereplővé lépett elő, és legutóbb James Gunn Az öngyilkos osztag című filmjében tért vissza. Bár az Oscar-jelölt színésznő alakítását a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsérték, egyik olyan film sem bizonyult kasszasikernek, amiben Harley Quinn szerepelt. Időközben nagy változás történt a Warner Bros. stúdiónál, ami rányomhatja a bélyegét több karakterre is. Tudjuk egy ideje, hogy a Joker folytatásában szerepet kap Harley Quinn, de a karakter azt a változatát Lady Gaga alakítja. Szóval a találgatások odáig vezetettek, hogy Robbie talán elköszön a szereptől.

Tegnap volt Quinn debütálásának 30. évfordulója a Batman: The Animated Series című sorozatban, és ennek apropóján Gunn megosztott néhány eddig soha nem látott forgatási képet a The Suicide Squad munkálatairól. Egy rajongó arról kérdezte a rendezőt, hogy látjuk-e még Harleyt a DCEU-ban, mire ő egyenesen igennel válaszolt.

Sok minden nem derült ki ebből a bejegyzésből, de Gunn elég biztosnak tűnik abban, hogy Harley Quinn valamikor még visszatér, de Gunn tud valamit, amit mi még nem. A DC Films vezetője megerősítette, hogy több készülő projekt is van, amin Gunn dolgozik. Ezek többsége feltehetően tévésorozatok lesznek. Azt már biztosan tudjuk, hogy készül a Peacemaker – Békeharcos 2. évada, amiben Harley is feltűnhet, vagy akár a karakter önálló sorozatot is kaphat.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...