Főoldal Filmek James Gunn Superman: Legacy filmjében Hawkgirl, Mr. Terrific és a Zöld Lámpás is szerepet kap
Filmek

James Gunn Superman: Legacy filmjében Hawkgirl, Mr. Terrific és a Zöld Lámpás is szerepet kap

Már a szerepet is leosztották, hogy kik játsszák a Superman: Legacy szuperhőseit.

137
Superman

A Superman: Legacy rendezője, James Gunn már korábban utalt rá, hogy a főszereplők bejelentése után újabb casting bejelentés várható a következő hetekben, és most további három színész csatlakozott a közelgő reboothoz, méghozzá jelentős szuperhős szerepekben.

A közelmúltban megtudtuk, hogy David Corenswet és Rachel Brosnahan kapta Clark Kent és Lois Lane szerepét, tegnap este pedig a Vanity Fair arról számolt be, hogy Isabela Merced alakítja majd Hawkgirl-t, Edi Gathegi Mister Terrificet, Nathan Fillion pedig Guy Gardner, azaz egy Zöld Lámpás szerepére szerződött. Arról már volt sejtésünk, hogy az Acélember mellett több szuperképességgel felruházott hőst is láthatunk a filmben, de arra senki sem számított, hogy ennyien szerephez jutnak.

Mr. Terrificet már egy korábbi beszámolóban is említették, de a másik kettőről még pletyka szinten sem olvashattunk. A Superman: Legacy kezd inkább hasonlítani egy Az Igazság Ligája-filmre, mint egy önálló Superman-kalandra, ugyanakkor a mostani beszámolóból nem derült ki, hogy a többi hősnek milyen jelentős szerepe lesz a történetben.

A cikkben továbbá arra is említést tesznek, hogy Fillion a képregényekből ismert Gardner jellegzetes frizuráját fogja viselni, illetve a korábban már bejelentett Zöld Lámpás-sorozatról nem tettek le, amit a tervek szerint a Max streamingszolgáltatón mutatnak be. Abban a produkcióban a címszereplőt Hal Jordan és John Stewart játssza.

Fillion, aki Gunn rendszeres munkatársa, korábban TDK-t játszotta a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag című filmben, legutóbb pedig A galaxis őrzői: 3. részben kapott szerepet. Merced legismertebb szerepei közzé tartozik a Transformers: Az utolsó lovag, Sicario 2: A zsoldos, de szerepet kap a jövőre érkező Alien: Romulusban is, míg Gathegi Darwint alakította az X-Men: Az elsőkben és Laurent-t az Alkonyat-filmekben.

Superman: Legacy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...