James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Nem szép dolog egymásra mutogatni…

Amióta van a Marvel és a DC, a két rajongói bázis között állandó vita dúl, egymásra mutogatnak, és ez az utóbbi időben a filmes univerzumokkal csak tovább erősödött. Sokáig elképzelhetetlennek tartották, hogy egy rendező néhány éven belül mindkét oldalon megforduljon, ám James Gunn bizonyította, hogy az alkotók között nyoma sincs az ellenségeskedésnek.

Miután James Gunnt a Disney két éve kirúgta, a Warner Bros. tárt karokkal fogadta A galaxis őrzői franchise rendezőjét, aki jövőre mutatkozik be a The Suicide Squad-dal. A direktor a napokban arról beszélt, Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke hogyan fogadta a The Suicide Squad bejelentését. Kifejtette, hogy Kevin Feige és Louise D’Esposito még a The Suicide Squad forgatásán is meglátogatta őt, ami rámutatott arra a tényre, hogy nem létezik semmiféle szakadék a DC és a Marvel tábor között, amire a rajongók szeretnek célozgatni. Egy tweet után azzal vádolták a rendezőt, hogy a műfaj körüli közösségről fogalmazott meg dolgokat.

Jacon Airey azzal vádolta Twitteren a rendezőt, hogy James Gunn-hoz hasonló személyek miatt fogynak a nézők a termekből. Gunn higgadtan válaszolt a támadásra, hogy ő is rajongója a műfajnak, és rengeteg támogató emberrel találkozik ebben a közösségben, de a Marvel és a DC rajongói között egy felesleges durcásság is van. David F. Sandberg, a Shazam! rendezője már keveredett hasonló helyzetbe, és most Gunn-t találták meg a kritikusok.

Nem sértegettem a rajongókat. Én is rajongó vagyok. Azt hiszem, hogy a rajongók többsége elfogadó, nagyszerű emberek. De tagadás lenne azt mondani, hogy a DC és a Marvel rajongói között nincs felesleges durcásság, tudatlanság vagy becstelenség.

Ez egy hitvallás már a két tábor között, kár lenne tagadni, hogy nincs ellenségeskedés a két fél között, mert ahogy Gunn is mondta, sajnos megvan. Mindig lesznek olyanok, akik nem fognak egyetérteni, máshogy látják majd a helyzetet, de a legjobb, ha elfogadjuk a dolgokat.

James Gunn
Total
8
Shares
Previous Article

Újra együtt dolgozhat Jake Gyllenhaal és Denis Villeneuve

Next Article

Megjelenési dátumot kapott az Amnesia: Rebirth

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!