Főoldal Filmek James Gunn elárulta, milyen hosszú lesz a The Guardians Of The Galaxy Holiday Special
Filmek

James Gunn elárulta, milyen hosszú lesz a The Guardians Of The Galaxy Holiday Special

A The Holiday Special valamikor az év végén debütál a Disney+-on.

339
The Guardians Of The Galaxy Holiday Special

Még azelőtt, hogy a rajongók jövő nyáron újra találkoznának Űrlorddal, Drax-szal, Groottal, Mordállyal, Nebulával és Mantisszal a mozikban, a Galaxis Őrzői visszatérnek, igaz ezúttal nem a mozikban, hanem az otthon kényelmében élvezhetjük a Marvel Moziverzum szórakoztató csapatának legújabb őrült kalandját. Fontos kiemelni, hogy ez nem a harmadik és a trilógia harmadik felvonása lesz, hanem egy kis rövid, szórakoztató különkiadás, ahogy arra a cím is utal.

James Gunn a San Diego-i Comic-Con alatt már mutatott jeleneteket a filmből, a rajongók látták az akkor még félkész előzetest. Most a Disney D23 Expo szombati napján nagy előadással készül a Marvel Studios, amitől sokan azt várják, hogy A galaxis őrzői vol. 3. előzetesét is bemutatják, s nemcsak a jelenlévőknek, hanem online is elérhető lesz a film trailere. Sőt, mellette a Holiday Special is kap egy kis ízelítőt. A várva várt bemutatóhoz közeledve a rajongók arra szerettek volna választ kapni, hogy milyen hosszú lesz a film.

Nos, nem telt bele sok időbe, James Gunn rendező Twitteren már meg is válaszolta a kérdést. Ahogy a lenti bejegyzésben is olvasható, a különkiadás durván 40 perces lesz.

A különkiadás valamikor a Thor: Szerelem és mennydörgés eseményei után fog játszódni, és egy kicsit a várva várt harmadik rész előzménye lesz. Thor és az Őrzők útja különvált, amikor segélykérőt fogtak, miután Gorr, az isteni mészáros elkezdte kivégezni az isteneket. A franchise harmadik részéről keveset tudunk, de fontos szerepet kap benne Mordály eredettörténete, akárcsak Nebula és Gamora testvéri kapcsolata is rivaldafénybe kerül. Emlékezzünk csak, Gamorát Thanos megölte a 616-os világban, és a Bosszúállók: Végjátékban látott Gamora nem a régi. Ez egy érdekes dilemmát vet majd fel a folytatásra nézve.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.