Főoldal Sorozatok James Gunn elárulta, mennyit kell még várni a Peacemaker – Békeharcos 2. évada forgatására
Sorozatok

James Gunn elárulta, mennyit kell még várni a Peacemaker – Békeharcos 2. évada forgatására

Megnyugodhatnak a rajongók, leforgatják a Peacemaker - Békeharcos 2. évadát.

93
Peacemaker - Békeharcos

Még januárban debütált az HBO Max Peacemaker – Békeharcos, az első eredeti tévésorozat, amely a DC Extended Universe kánonjában játszódik. A sorozatot írta és rendezte James Gunn, ami a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag filmjének spinoffja volt. A központi karakter a John Cena alakított Békeharcos volt, és sokak szerint valaha készült egyik legjobb képregénysorozat, amit kritikusok és a rajongók egyaránt osztanak.

Egy ilyen nagyszerű kezdés után várható volt, hogy folytatás készül belőle, azonban az elmúlt hónapok történései miatt sokan aggódtak a második évad miatt. A Warner Bros. Discovery új vezetősége tisztogatásba kezdett, több sorozatot is elkaszált, a majdnem teljesen elkészült Batgirl ment a kukába, és tervezés alatt álló sorozatok fejlesztését is leállították. De James Gunn korábban már megerősítette, hogy a Peacemaker – Békeharcos 2. évada biztonságban van, most pedig arról tájékoztatta a rajongókat, hogy mikor kezdődhet a forgatás.

James Gunn az utóbbi időben meglehetősen elfoglalt volt, hiszen közvetlenül azután, hogy befejezte a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag és a Peacemaker – Békeharcos 1. évadának munkálatait, visszatért a Marvel Studioshoz, hogy végre tető alá hozza A galaxis őrzői vol. 3-at, amit már régóta vártak. A rendező és a stáb jelenleg az utómunkával van elfoglalva, de Gunn már azon töri a fejét, hogy mikor indul a következő projekt forgatása.

Miközben Leota Adebayo színésznő, Danielle Brooks születésnapját ünnepelte a hivatalos Instagramján, James Gunn elújságolta a rajongóknak azt is, hogy mikorra várható a 2. évad forgatása. Ahogy olvasható a lenti bejegyzésben, néhány hónapon belül indul a móka.

Az HBO Mx sorozata Az öngyilkos osztag című 2021-es film történetének folytatása, középpontjában Békeharcos karakterével, ezzel a lenyűgözően öntelt figurával, aki bármi áron kivívja a békét, és nem érdekli, hogy hány embert kell megölnie érte.

Peacemaker - Békeharcos
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?