Főoldal Filmek James Gunn elárulta, melyik karakter nem kap sezrepet a The Guardians Of The Galaxy Holiday Special című produkcióban
Filmek

James Gunn elárulta, melyik karakter nem kap sezrepet a The Guardians Of The Galaxy Holiday Special című produkcióban

Egy fontos szereplőt nem láthatunk majd a különleges kiadásban.

395
A galaxis őrzői vol. 2.
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios 4. fázisa még idén véget ér a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című film bemutatójával novemberben. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ennyi volt az idei évre, ugyanis a Disney+ közelgő The Guardians of the Galaxy Holiday Special című filmje még ebben az évben műsorra kerül. Ahogy James Gunn rendező fogalmazott korábban, ez lesz a 4. fázis epilógusa.

A filmmel kapcsolatban felmerült egy fontos kérdés, hogy kiket látunk majd a filmben. A Bosszúállók: Végjáték után vagyunk, már lement a Thor: Szerelem és mennydörgés is a mozikban, ahol láttuk az Őrzőket, azonban nem volt teljes a csapat, így a rendezőnek szegezték a kérdés, teljes lesz-e a csapat. James Gunn közösségi oldalán válaszolva elárulta, hogy az ünnepi különkiadásban nem fog szerepelni egy fontos szereplő.

A különkiadás a Thor: Szerelem és mennydörgés eseményei után és A galaxis őrzői vol. 3. eseményei előtt játszódik majd. Ennek fényében néhányan kíváncsiak voltak arra, hogy mely karakterek fognak megjelenni és melyek nem, hiszen a különkiadás és a franchise 3. része nagyjából egy időben forgott. Nos, James Gunn a hivatalos Twitterén megerősítette, hogy Gamora (Zoe Saldana) nem fog feltűnni a Disney+ produkciójában.

Tekintettel arra, hogy a Holiday Special a Thor: Szerelem és mennydörgés eseményei után, és közvetlenül A galaxis őrzői vol. 3. előtt játszódik, logikus, hogy Gamora nem kap szerepet benne (hiszen a karakternek nyoma veszett a Végjáték végén). A San Diego-i Comic-Conon levetített felvételekből kiderült, hogy Gamora beállt a Fosztogatók vezetőjének, miközben Peter Quill még mindig nem dolgozta fel, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban Thanos megölte Gamorát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.