x
Filmek

James Gunn elárulta, melyik karakter nem kap sezrepet a The Guardians Of The Galaxy Holiday Special című produkcióban

Egy fontos szereplőt nem láthatunk majd a különleges kiadásban.

James Gunn elárulta, melyik karakter nem kap sezrepet a The Guardians Of The Galaxy Holiday Special című produkcióban
  • Publishedaugusztus 15, 2022

A Marvel Studios 4. fázisa még idén véget ér a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című film bemutatójával novemberben. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy ennyi volt az idei évre, ugyanis a Disney+ közelgő The Guardians of the Galaxy Holiday Special című filmje még ebben az évben műsorra kerül. Ahogy James Gunn rendező fogalmazott korábban, ez lesz a 4. fázis epilógusa.

A filmmel kapcsolatban felmerült egy fontos kérdés, hogy kiket látunk majd a filmben. A Bosszúállók: Végjáték után vagyunk, már lement a Thor: Szerelem és mennydörgés is a mozikban, ahol láttuk az Őrzőket, azonban nem volt teljes a csapat, így a rendezőnek szegezték a kérdés, teljes lesz-e a csapat. James Gunn közösségi oldalán válaszolva elárulta, hogy az ünnepi különkiadásban nem fog szerepelni egy fontos szereplő.

A különkiadás a Thor: Szerelem és mennydörgés eseményei után és A galaxis őrzői vol. 3. eseményei előtt játszódik majd. Ennek fényében néhányan kíváncsiak voltak arra, hogy mely karakterek fognak megjelenni és melyek nem, hiszen a különkiadás és a franchise 3. része nagyjából egy időben forgott. Nos, James Gunn a hivatalos Twitterén megerősítette, hogy Gamora (Zoe Saldana) nem fog feltűnni a Disney+ produkciójában.

Tekintettel arra, hogy a Holiday Special a Thor: Szerelem és mennydörgés eseményei után, és közvetlenül A galaxis őrzői vol. 3. előtt játszódik, logikus, hogy Gamora nem kap szerepet benne (hiszen a karakternek nyoma veszett a Végjáték végén). A San Diego-i Comic-Conon levetített felvételekből kiderült, hogy Gamora beállt a Fosztogatók vezetőjének, miközben Peter Quill még mindig nem dolgozta fel, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban Thanos megölte Gamorát.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.