Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. miért nem volt ott a Comic-Conon

Rengeteg Marvel bejelentést kaptunk a San Diego-i Comic-Conon, azonban A galaxis őrzői vol. 3. folytatásról nem esett szó a panelen.

Múlt hétvégén a San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios végre leleplezte a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásait, melyek között rengeteg nem várt és új alkotás is helyet kapott, ám az egyik legjobban várt folytatásról nem ejtettek szót. A galaxis őrzői vol. 3.-ról van szó, ami az elmúlt egy évben meglehetősen viharos időn van túl, de szerencsére a Disney megkegyelmezett James Gunn rendezőnek, így jó kezekben van a franchise.

Ezek után pedig mindenki arra számított, hogy a Comic-Conon a stúdió végre bejelenti a trilógia befejező részét, és végre kitűzik bemutatót is, ehhez képest még említésként sem szerepelt a produktum. James Gunn ugyanakkor megerősítette, hogy a Marvel Studios tervei között szerepel a film, és el fogják készíteni azt, de még mindig keményen dolgozik a The Suicide Squad rebooton, és egyszerre nem szeretne két filmen dolgozni.

Egy Twitter-bejegyzésből derült ki, hogy előbb befejezi a DC és Warner páros filmjét, s csak azután veti bele magát az Őrzők lezárásába:

A tervek szerint a The Suicide Squad forgatását ősszel kezdik, a bemutatóra pedig egészen 2020 augusztusáig kell várniuk a rajongóknak, így legkorábban is csak jövő év végén kezdődhetnek A galaxis őrzői vol. 3. munkálatai.

Még több a témában...

James Gunn ezzel az őrült ötlettel állt elő az élőszereplős Scooby-Doo 3. tervénél

Kévés Bence Mihály

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat