Főoldal Filmek James Gunn egy képpel demonstrálta, hogy munkába állt a DC Studiosnál
Filmek

James Gunn egy képpel demonstrálta, hogy munkába állt a DC Studiosnál

James Gunn első napját tölti a DC Studios vezetőjeként.

351
James Gunn

Múlt héten kaptuk a nagy hírt, hogy James Gunn, a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag rendezője és Peter Safran a DC Studios társelnöki és vezérigazgatói posztját töltik be, és egyetlen zászló alatt felügyelik a DC univerzum átfogó kreatív irányítását a filmek, a tévé és az animáció területén. Ezzel hivatalosan megszületett a DC Universe (röviden a DCU).

A mai nappal James Gunn és Peter Safran hivatalosan is munkába állt a DC Studios társelnökeként és vezérigazgatójaként, ennek apropóján Gunn pedig egy olyan tweetet osztott meg, amiben Clark Kent, azaz Superman látható. A mellékelt képen Clark Kent egy jelentést gépel a Daily Planetben, és ahogy az várható volt, ez a képválasztás máris olyan találgatásokhoz vezetett, hogy valamire utalhat ezzel a rendező.

Gunn jelenleg a rajongók egyik favoritja a következő önálló Superman-film rendezőjének. A projekt a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár, mivel még írót sem találtak a feladatra, a stúdió most szemezget a jelöltekből. Magyarul még nagyon messze vagyunk a bemutatótól, s az sem biztos, hogy Gunn lesz a film rendezője, bár a direktor nagy rajongója a karakternek, és egyszer már lehetőséget kapott volna, hogy Supermanről forgasson filmet. Talán nem is erre utalt a bejegyzésében, s a rajongók túl sokat képzelnek bele.

Henry Cavill a Black Adam stáblista utáni jelenetében visszatért Supermanként, majd pár nappal később megerősítette, hogy valami nagy dolog állnak, s még visszatér a képernyőre. Az IGN-nek adott interjújában Gunn kinevezéséről kérdezték a színészt.

Még nem találkoztam Jamesszel. Nagyon várom már, hogy találkozzam vele. Egyértelműen nagyon-nagyon tehetséges ember, és alig várom, hogy leüljek vele és hosszú-hosszú beszélgetéseket folytassak. Nagyon izgatott vagyok, hogy ott lesz, és nagyon izgatott vagyok minden jövőbeli lehetőség miatt, amin együtt dolgozhatunk.

Henry Cavill

Gunn folyamatosan tájékoztatja követőit az aktuális projektjeiről, s reméljük, a jó szokását a jövőben is megtartja majd. A rendező jelenleg még a Marvel Studios két készülő produkcióján is dolgozik, a november végén érkező a Galaxis Őrzőinek különleges kiadásán, amit a Disney+-on mutatnak be, illetve a jövő évi A galaxis őrzői vol. 3. utómunkája is hátra van még.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...