Főoldal Filmek James Gunn bejelentette, hogy hivatalosan is megkezdődött a Superman: Legacy forgatásának előkészítése
Filmek

James Gunn bejelentette, hogy hivatalosan is megkezdődött a Superman: Legacy forgatásának előkészítése

A Superman: Legacy forgatókönyvének borítójáról osztott meg képet, elkezdődtek a munkálatok.

441
Superman: Legacy

James Gunn rendező és a DC Studios társvezetője a Twitteren jelentette be ma kora délután, hogy hivatalosan is megkezdődtek a Superman: Legacy című film rebootjának előkészületi munkálatai. A DC Studios még február elején ismertette a DC Univerzum első felvonását. A nagy leleplezés során kiderült, hogy Superman és Batman is bemutatkozik az újjáépített univerzumban.

Ma 85 éve, 1938. április 18-án jelent meg a National Publications kiadónál az Action Comics első száma, amely bemutatta a világnak minden idők talán legikonikusabb és legkedveltebb szuperhősét, Supermant. Az évek során számos nagy- és kisképernyős változatát láthattuk az Acélembernek, James Gunn pedig jelenleg egy teljesen új változaton dolgozik a DCU számára. A rajongók legnagyobb bánatára a karaktert nem Henry Cavill alakítja majd, hanem egy fiatalabb színész fogja játszani, de egyelőre titkos, hogy ki lehet majd az új Acélember.

Most, a Kripton utolsó fia évfordulója alkalmából a filmrendező a Twitteren jelentette be, hogy hivatalosan is megkezdődtek a Superman: Legacy forgatásának nagyon korai előkészületi munkálatai. Úgy tudjuk, hogy még senki sem kapott szerepet Clark Kent (vagy bármelyik karakter a DC Studios új fejezetében) szerepére, de azt már tudjuk, hogy egy casting igazgatót már felfogadtak.

Egy friss jelentés alapján Gunn és társai valószínűleg 22 és 26 év közötti színészeket keresnek majd. Azt is hallottuk, hogy Lois Lane és Jimmy Olsen is feltűnik majd (ez nem nagy meglepetés), és Lex Luthor lesz a főgonosz.

“A Superman: Legacy a DC univerzummal kapcsolatos kreatív elképzelésünk valódi alapja. Superman nemcsak a DC történetének ikonikus része, hanem a képregényolvasók, a korábbi filmek nézői és a rajongók kedvenc karaktere is világszerte” – mondta Gunn a DCU-sorozat bejelentésekor. “Alig várom, hogy bemutathassam Supermanünket, akit a közönség követhet és megismerhet majd a filmeken, mozifilmeken, animációs filmeken és játékokon keresztül.”

Egyelőre csak annyit tudunk a rebootról, hogy 2025. július 11-én kerül a mozikba, és a karakter korai napjaira fog koncentrálni.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.