Linda Hamilton Sarah Connor

James Cameron elárulta, hogy a Terminátor: Sötét végzet egy trilógia első felvonása

James Cameron producer véleménye szerint, a Terminátor: Sötét végzet a trilógia első része csak, mert egy nagyobb történet vár elmesélésre.

James Cameron producer véleménye szerint, a Terminátor: Sötét végzet a trilógia első része csak, mert egy nagyobb történet vár elmesélésre.

James Cameron producer miután visszakapta pár éve a Terminátor franchise jogát, rögtön bejelentette a Terminátor 2. – Az ítélet napja közvetlen folytatást, ami figyelmen kívül hagy valamennyi folytatást és sorozatot. A producertől azt is megtudtuk, hogy a Terminátor: Sötét végzet csak egy trilógia első felvonása lesz, bár elismerte, hogy a másik két film elkészítése nagymértékben függ attól, hogy a Sötét végzet miként teljesít ősszel a mozik kasszái előtt.

Néhány hetet csak a történet összerakásával töltöttünk, hogy kitaláljuk, milyen történetet szeretnénk elmesélni, szóval kellett egy vázlat, amit megmutathattunk Lindának. Ökölbe szorítottuk az öklünket, és elkezdtük kitalálni a sztorit, majd azon kaptunk magunkat, hogy egy három filmen ívelő történetet kaptunk. Szóval egy nagyobb történet vár elmesélésre.

Nyilvánvaló, hogy ez még nem garancia, hogy meg is valósül, hiszen a Paramount Pictures is trilógiát szeretett volna készíteni, s a 2009-es Terminátor – Megváltás, valamint a Terminátor: Genisys is annak indult, azonban a bevételek meggyőztük a stúdiót, inkább kukázzák. James Cameron is óvatosan nyilatkozott a folytatásról: [penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”James Cameron”]Ha elég szerencsések vagyunk, hogy némi pénzt csinálunk a Sötét végzettel, akkor pontosan tudjuk, hogy merre mehetünk a következő filmekkel.[/penci_blockquote]

Cameron a Deadline egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy sajnos nem tudott részt venni a forgatáson, teljes egészében Tim Miller rendezőre volt bízva a forgatás, csak a forgatókönyvírásba segített be. Még arra is volt példa, hogy egy nappal a jelenet forgatása előtt küldte el a szkriptet.

Nem James Cameron az egyetlen név a Terminátor: Sötét végzet visszatérői között, hiszen Mackenzie Davis, Natalia Reyes és Gabriel Luna új szereplők mellett Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton visszatért a T-800-as és Sarah Connor szerepükben, de még Edward Furlong John Connorjával is találkozhatunk októbertől a mozikban.

A Terminátor: Sötét végzet október 31-én érkezik a magyar mozikba.

Terminátor

Total
3
Shares
Previous Article

Újabb játékmenet a Cyberpunk 2077-ből!

Next Article
Obi-Wan Kenobi

Pontosan tudjuk, hogy mikor játszódik az Obi-Wan Kenobi Disney+ minisorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!