Főoldal Előzetesek Jack Kesy ördögi teremtményével befutott a Hellboy: The Crooked Man előzetese
Előzetesek

Jack Kesy ördögi teremtményével befutott a Hellboy: The Crooked Man előzetese

Hamarosan érkezik a Hellboy legújabb feldolgozása.

361

A Millennium Media és a Ketchup Entertainment bemutatta az első trailert a Hellboy: The Crooked Man című filmhez, amely Mike Mignola népszerű Dark Horse képregénysorozatának legújabb élőszereplős adaptációja.

Annak ellenére, hogy a 2019-es Hellboy a Stranger Things színészével, amelyben David Harbour játszotta a főszerepet, megbukott a mozikban, a Millennium Media úgy döntött, hogy újra megpróbálja adaptálni Mike Mignola elismert képregénysorozatát egy újabb élőszereplős film formájában.

Előbb az Entertainment Weekly osztott meg hivatalos képet a Hellboy: The Crooked Man főszereplőjéről, majd nem sokkal később előzetest is kaptunk a A szellemlovas 2 – A bosszú ereje és a Crank társrendezője, Brian Taylor legújabb filmjéből, amelyben Jack Kesy (Deadpool 2) alakítja a démoni hőst.

A 3 részes Crooked Man minisorozat egy 1956-ban játszódó kaland, amelyben Hellboy megpróbálja visszaszerezni egy Tom nevű férfi lelkét egy erős démontól az Appalache-hegység szívében. Bár néhány ponton változtattak az alapanyagon, a teaser előzetesben látottak alapján igazodni fognak a képregényhez.

“Az 1950-es évek vidéki Appalachiában rekedt Hellboy és egy újonc BPRD ügynök felfedeznek egy kis közösséget, amelyet boszorkányok kísértenek, élükön a Görbe Emberrel, egy helyi ördöggel, akinek aggasztó kapcsolata van Hellboy múltjával.” Adeline Rudolph (Resident Evil) alakítja az újonc ügynököt. A filmben feltűnik még Jefferson White (Yellowstone) mint Tom Ferrel, Leah McNamara mint Effie Kolb, Joseph Marcell mint Watts tiszteletes, Hannah Margetson mint Cora Fisher és Martin Bassindale mint a Görbe Ember.

A forgatókönyvet Mignola és Christopher Golden írta, aki korábban már dolgozott együtt a Hellboy alkotójával más kapcsolódó képregényeken.

A film bemutatójának időpontját egyelőre nem jelentették be, de várhatóan még ebben az évben debütál, és feltehetően az egyik streaming szolgáltató ad majd otthont a filmnek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

11 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

deadpool 2 mini
Filmek

Befejeződött a Deadpool 2. forgatása

A New Mutants után filmre vettek egy másik X-Men filmet is, bejelentették...

Deadpool
Filmek

Deadpool új jelmezt kap a második részre

Kaptunk végre olyan forgatási képeket is, melyeken teljes egészében szuperhős-jelmezben tűnik fel...