Főoldal Filmek A Deadpool 2. volt szereplője kapta a Hellboy: The Crooked Man főhősének a szerepét
Filmek

A Deadpool 2. volt szereplője kapta a Hellboy: The Crooked Man főhősének a szerepét

A rendező után megvan, hogy ki játssza Hellboyt az új filmben.

312

Alig néhány héttel azután, hogy először értesültünk a Hellboy-reboot terveiről Hellboy: The Crooked Man címen, most megerősítést kapott, hogy a Deadpool 2. egyik szereplője, Jack Kesy megkapta a főszerepet a Crank rendezője, Brian Taylor készülő filmjében.

A Deadline jelenti, hogy a Hellboy: The Crooked Man főhősének szerepére Jack Kesy-t szerződtették. Azt nem mondanánk, hogy teljesen ismeretlen színészről beszélünk, ám Kesy eddig leginkább mellékszerepeket játszott nagy filmekben, mint például Black Tom a Deadpool 2-ben. Bár Black Tom Wade Wilson történetének egyik kulcsszereplője volt a kockásokon, addig a 2018-as folytatásban csak egy újabb bűnözőt játszott, akivel Kábel végzett a börtönben. Ez lehet a nagy pillanat a 36 éves színész számra, bőven van még benne, és 11 évvel fiatalabb David Harbournál, és jóval fiatalabb a 72 éves Ron Perlmannél.

“Jack Kesy egy dinamikus színész, aki képes belebújni a szerepeibe” – mondta a szereposztásról Jonathan Yunger, a Millennium Media társelnöke. “Tehetsége és termete tökéletes a fiatalabb Hellboyhoz. Nagy benyomást tett rám, amikor együtt dolgoztunk A helyőrség című filmben”.

A filmet Brian Taylor (Crank, A szellemlovas: A bosszú ereje) forgatja. A feldolgozásról keveset árultak el, de az eddigi jellemleírás alapján a képregénysorozat egyik legkedveltebb számán keresztül bővíti Hellboy világát. A Hellboy alkotója, Mike Mignola pedig a Dark Horse Comics munkatársával, Chris Goldennel közösen írta a forgatókönyvet, egyszóval a potencia megvan az új filmben, csak a megfilmesítésnél ne menjen félre.

A film alapjául szolgáló képregénysorozatban Hellboyról és egy újonc BPRD-ügynökről olvashatunk, aki az 1950-es évek vidéki Appalachiában rekedt. Ott felfedeznek egy kis közösséget, ahol boszorkányok kísértik őket, akiket egy helyi ördög vezet, akinek aggasztó kapcsolata van Hellboy múltjával: őt nevezik The Crooked Mannek. A The Crooked Man egy Jeremiah Witkins nevű zsugori és háborús haszonleső volt a XVIII. században, akit bűneiért felakasztottak, de a pokolból mégis visszatért.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Befejeződött a Deadpool 2. forgatása

A New Mutants után filmre vettek egy másik X-Men filmet is, bejelentették...

Deadpool
Filmek

Deadpool új jelmezt kap a második részre

Kaptunk végre olyan forgatási képeket is, melyeken teljes egészében szuperhős-jelmezben tűnik fel...

FilmekBREAKING

Elkezdődött a Deadpool 2 forgatása

Kick off! Tegnap Ryan Reynolds képet osztott meg a Deadpool 2-ből, háttérben...