Jack Black csatornáján élesben mozog a Psychonauts 2

De ha ez nem elég, Black még énekel is.

Jack Black pillanatok alatt milliós követőtáborra tett szert, amikor elindította JablinskiGames nevű gaming csatornáját. Most pedig egy kifejezetten izgalmas exkluzív videóval jelentkezett, ahol a széles körben imádott Psychonauts folytatását próbálta ki.

Jack Black szerepe azonban nem csak ennyi a történetben, ő ugyanis a szinkronhangja annak a fénycsóvának, amely a főhőst, Razputin “Raz” Aquatot segíti. Ezen felül különböző betétdalok feléneklésével is hozzájárult a fejlesztéshez, tehetségét a videó elején meg is csillogtatja.

A játék nagyjából három percen át fut élesben, de ennyiből is látható, hogy játékmenet tekintetében méltó marad az első részhez. A logikai feladványok és a platformer elemek maradnak a központban, miközben a világ legalább olyan színes és mókás marad, mint legutóbb.

Ha minden a terv szerint halad, a Psychonauts 2 valamikor 2021 folyamán érkezik, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ezen felül tudjuk még, hogy Xbox Series X-re is portolni fogják, illetve a Microsoft platformjain a Game Pass kínálatába is bekerül.

Total
1
Shares
Previous Article
Suicide Squad

Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady

Next Article
Dűne

Mi még nem, de Zendaya már látta, és szédítőnek nevezte a Dűne első előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!